Ja sam ja (Jeremija, prezivam se Krstic)
imam 23 godine, Cacak, bavim se iskljucivo internetom - web developer / programer. Hobi: Muzika, a od skoro i satovi.
Ja sam ja (Jeremija, prezivam se Krstic)
imam 23 godine, Cacak, bavim se iskljucivo internetom - web developer / programer. Hobi: Muzika, a od skoro i satovi.
Evo malo slika sa SVADBE, Maradona i ja (dva CORTEBERTA iz kolekcije) . . .
Dobro bre zivis u Ameriku i volis casio da gledas ili nosis ...i Kurcilo ovde mozes da gledas satove ali ne i da se zenis...
i dobro ti dosao Kurcilo
next year at this time I'll be a millionaire
Dobro nam ti dosao
UZivaj i ucestvuj![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav svima
Ja sam Radule od kude Niš, inače sam sociolog trenutno privremeno zaposlen. Imam više hobija od koijih bi izdvojio fotografiju, biciklizam, noževe i satove.
U posedu trenutno imam 10ak satova i u potrazi za novom idejom koji sat uzeti sledeći a da mi bude EDC za svaki dan i svaku upotrebu naiđoh na vaš forum.
To je ukratko o meni a ako vas što god zanima dodatno slobodno pitajte![]()
Profesor sam u ekonomskoj skoli.Trenutno radim sa djacima sajmove virtuelnih preduzeca,a proizvod su bas satovi.Svratila sam da vidim ima li kakvih ideja za sajam...
Da li neko zna link sajmova sa satovima??
Srdacno svih pozdravljam!!
Pozdrav, koleginice. Ima nešto o tome na delu ovog foruma: Sajmovi satova
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Andjela7 dobro nam došla!
Iskreno se nadam da ćeš nakon tog projekta i dalje ostati sa nama da se družiš. Ili možda tvoji đaci, ako nas i oni zavole.
U svakom slučaju, od naših vrednih članova si već dobila korisne linkove ka nekim temama na našem forumu, a i van njega. Pogledaj pročitaj i ukoliko bude još nekih pitanja ili saveta tu smo. Portal je pun dobrih znalaca i ljubitelja satova.
Veliki pozdrav!![]()
Pozdrav ljudi!
Dolazim iz Subotice,radim sa telefonima pa mi je to i racunari nekako na prvom mestu mada sam oduvek voleo i satove jer ih smatram jedinim pravim muskim nakitom. Trenutno nemam sat i razmisljam se da kupim uskoro nesto za sebeRazmisljao sam i ranije o tome ali eto mlad sam pa je novac uvek bio problem,no nebitno...
Zanimljiv je ovaj forum,nadam se da cemo se dobro druziti![]()
Bookmarks sajtovi