Evo pokušat ću se nadovezat na tvoj post pa da rečem što mene spaja il razdvaja od drugih.
Sportaš nisam nikako,sportove ne pratim al onako ponekad mi pobjegne oko na neke važnije utakmice.Navijam za Hajduk(znam da je to klub koji ima svoje fanove diljem bivše Ju) bio sam na nekoliko utakmica i mislim da je to doživljaj koji treba doživjet(al tek kad nogomet postane igra a ne leglo mita i korupcije).
Anti alkoholičar sam koji ipak ponekad kod izlaska popije pokoje piće uz frenda al samo do granice,jednom u životu sam popio na granici mogućnosti,al ipak toliko da sam sam mogao ić kući.Inače ne volim pijančevanje već samo dobar provod u dobru društvu pa sad što to značilo,nekad dobra klopa,nekad piće,nekad priča uz kavu bitno je druženje.
Vjernik sam i volim otić u crkvu,poštujem i ostale koji vjeruju različito manje il više al i one koji ne vjeruju al sve do onog trena kada se oni počnu dirat u moju vjeru tad energično branim ono što volim i u što vjerujem.Kako i sami znate hrvat sam i to me ne spriječava da budem dobar s svima vama na portalu,dapače slobodno me popsujte ako nekom rečem ono što ga ne ide.Volim normalan način razmišljanja koji je blizak realnosti,tu nikakav ekstremizam(osim ljubavi prema satovima)ne dolazi u obzir.
Odjeću i obuću volim da je funkcionalna kao i mobitel koji koristim.
Muziku koju slušam lako je pronać,to je sve ono što nas okružuje.Mogu slušat sve osim hard rocka.
I da obožavam satove napose đepne svih oblika,ali i ručne vojne.
Nije bitno koliko se razlikujemo već koliko se slažemo napose u stvarima koje doista volimo poput satova!
![]()
Registracija
Help

115Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi