Blic Online | Robot ASIMO "stiže" u Beograd
Ko ce ici da se druzi sa Asimom? Da napravimo malu ekskurziju?
Printable View
Blic Online | Robot ASIMO "stiže" u Beograd
Ko ce ici da se druzi sa Asimom? Da napravimo malu ekskurziju?
Interesantno, ja bih išao, a najverovatnije bih poveo sestričinu koja ima skoro 8 godina i obožava robote. :)
Možemo i da se vidimo tamo, meni odgovara samo 24.09. posle 17h pošto sam 25. i 26. na putu.
Ih, ja 24. radim drugu smenu :(
Danas sam ga malo glancao i razmisljao gde da nabavim jos jednu stvar ( jaknu ) iz nase vojne vazduhoplovne istorije...
Prilog 35968Prilog 35969
To se i ja pitam...Bilo ih je po vojnim otpadima, cak i po second hand shop-ovima, sada ih nema ni za lek. Nudio mi jedan svojevremeno na militari forumu al ja nemadoh para pa je tako ostalo..... Imas hommage toj jakni u xopyc-u, 23.000 je cini mi se....
da iskocim za kratko iz teme : te jakne ce tesko da stignu do vojnih otpada.
ja sam davno pokusao da nadjem jednu za sebe, nigde ih nije bilo, pa sam iznerviran
odustao od trazenja.
prvo sam kupio avirex, pa sam otkrio aviatrix, i kupio i aviatrix i nista im ne fali.
(aviatrix je deljen zandarmeriji kao jedna od sluzbenih jakni).
da je neko pametan (kodzic na primer, koji je mislim sio nove vazduhoplovne jakne)
i napravi seriju od recimo 1.000 komada, mislim da bi bile prodate samo u srbiji za manje
od mesec dana.
sve ovo je napisano bas zbog toga, ne bi li neko procitao i napravio bar jednu seriju tih
fenomenalnih jakni ponovo, naravno, u kvalitetu kakav je i bio.
@ anbeast
ovo nisam video, hvala.
Luger, mislim da kod Kodžića imaš jaknu koja je rađena po uzoru na stare RV i PVO. Pogledaj link: http://www.koznejaknekodzic.com/images/058.jpg
Mislim da ono što tražiš ima u Army shop-u. Najlepša je "vintage pilot" Alfina, mislim da je oko 48000 dinara....Nešo koliko je ova jakna u Kodžiću?
Ne bih da ispadne da nekog reklamiram, ali imam jednu jaknu iz horusa i prezadovoljan sam.
Prilog 35979
Na ovu jaknu mozes da stavis i ex YU oznake, imaju ih u ponudi
Da...nisanim je vec neko vreme :D
Ali ONA, JNA jakna je vrh....Realno, samo vintage original sa oznakama RVJ ide uz Hojer....:)
@ nesa
kod kodzica, a ima od tada vremena, nisam video te stare modele, nego nove.
cak sam redovno odlazio i proveravao, dok nisam odustao.
novih je bilo (ali to nije to, jel´ da), u originalnoj, i jos nekim veselim bojama,
a kasnije je isti taj kodzic koliko se secam prodavao i razne aviatrixe
(pa i crnu, zandarsku, koja je fenomenalna, imam je, pa smem da se izjasnim).
@anbeast
pogledah malo bolje, ne ide ona jakna. za nas koji iole znamo, ne prolazi amblem na kome
pise mig 21 a izvezen je mig 29. takodje oznaka na levom rukavu nije lepo prisivena, pa ja sam
je bolje prisio rucno na vetrovku (kad sam morao). za dlaku, bili su blizu ...
ne bih da budem party braker, ali jeste istina da ta jakna koja ide uz heuer nije odavno u proizvodnji
pa i kad bi se nasla (a i ako ne popijemo ribanje za iskakanje iz teme) verovatno bi bila iznosena i izguljena.
to bi naravno, bila prava stvar.
idemo mi na suvenire ...
:)
Nažalost, ne znam cenu, ali ću je napisati na PP ako vidim poznanika koji je kupio tu jaknu ili ako budem prolazio. Nisam dobro pročitao sve postove, pa nisam znao ko se interesovao za stare, a ko za nove modele. Za stare modele ne znam da kežem gde bi se mogli nabaviti. Znam da sam negde na proleće video jednu takvu na BG buvljaku, imala je natpis da je original, ali to sam video samo u prolazu.
Jel smem za ovo da trazim otprilike jednu crvenu? (Voleo bih ja vise, ali ne verujem....) :D
Prilog 36102Prilog 36103Prilog 36104Prilog 36105Prilog 36106Prilog 36107
Kais je krs od skaja, poklopac od pr 100 i ima ono ostecenje brojcanika...
Traži, ali navedi oštećenja. Probaj od 999 rsd na voćki, možda ga neko i uzme. Doduše, možeš da pokušaš da prodaš mehanizam za iste pare, a kućište cifer i kazaljke probaj da tapneš za 100-200 dinara.
...i nemoj odma da popiješ pare, nego kupi 5-10 jevreja pa u štek. Valja će za sledeći... :thumbup: :D
^^:lol:
Pre cu ih pojesti nego popiti :D Mada, stek ne bi lose dosao... treba opravljati Sturmanskog i Bullheada :)
A možda ih utrošiš na neki fancy žilet? Onu bradu treba trimovati :D
He he tu mu treba Trimer
U pravu si. Za onaj gustiš može da pomogne samo sekirče :lol:
I za bradu i za obrve, ovo je mama: :lol:
http://www.tamronlenses.net/tamron_l...ng_trimmer.jpg
Ajde , ajde , ne kukaj... misliš meni je lako ? Smaaanji jelo rodjeni, smanji ! Ja sam redovno počeo da kradem hranu mom mešancu, kad mu moji bace u činiju i da znaš da nije loše. Kažu na reklami, sušena govedina... nego mi suvonjavo, pa neće sklizne niz grlo. Eeeee da mi je neki jogurt, da malo raskvasim ... al` biće, polako ...
:ohmy: Nemoj bre sa tim, ja sam sa tim shjebo kosu !
Uzmi ovo , ja nisam probao, al znam neke što su sredjivali pletenice iz nosa, kažu ...radi
http://i50.tinypic.com/wbdwky.jpg
Pobice nas Gazda ko grad....aj svako da napise po jedan prikaz sata. Br-zo! Jedino 23jewels u poslednje vreme nesto konkretno radi, a mi ostali samo oftopicarimo (ja prvi...)....
Ruku na srce, ova tvoja alatka je mnogo sofisticiranija za recenu namenu. Hvala, bAki...
...imaš vala pravo, brate ambe !
Elem, zna li neko vrednost ovog sata... trebalo bi zameniti bateriju i nedostaje jedna iglica. Sat je star...
Prilog 36114Prilog 36115
ne daj se anbeast!
Prilog 36199
Nesto ne mogu da pridjem poslednjoj strani ove teme, pa da testiram...
od kada je uvedena komunalna policija nije mi bilo jasno ni sta ce nam ni cemu sluzi
(osim da se rodjaci i ostali zaposle preko veze), a sa ovim su sada izgleda prevazisli sebe.
bravo komunalci, sta bi mi bez vas! :congrats:
B92 - Vesti - Komunalni policajac tukao putnika
rodjaci i nepismeni partijski funkcioneri...
izgleda da su pouceni iskustvom otporom jednog dekice, poceli da zaposljavaju "opasne momke"
KOMUNALNA POLICIJA TUČA (GRAD NIŠ) - YouTube
tuga, jednom rečju
ja od komunalne policije, na osnovu ovoga sto smo videli, ocekujem kao sledeci potez
formiranje interventnih timova (sa vecim pendrecma valjda), uz odgovarajucu scenografiju:
dzipovi sa celicnim mrezama na prozorima, stitovi za razbijanje masovniih okupljanja
onih koji krse komunalna pravila, vodeni topovi da nam grad bude cistiji i belji, i jubilarne
nagrade u vidi boxerskih rukavica za pripadnike sa borbenim iskustvom.
to bi bio logican razvoj institucije...
Komunalci :D
Prilog 36238
@anbeast
911 kao koncept je izvukao svoj maksimum, njega su gotovo svi pregazili, ali da nije legenda, jeste...
e sad, ako se ko oslanja na elektroniku, onda je to scuderia :D A ni ona se nije proslavila u duelu sa nindzom
Nisam ja povukao skroz paralelu, nisam mislio na tehnicke detalje, vec iskljucivo na utisak koji ostavljaju, gledajuci ih na putu, na papiru... Svi su culi za Porse, svi su culi i za Datsun,ali...
http://www.youtube.com/watch?v=4OTUHgTAMMU
a i M5 se proslavio
BMW M5 vs Nissan GT-R - YouTube
Ma ok, ja samo kao hteo da izvucem maksimum iz poredjenja (koliko je moguce), ali nece slonce u lonce :D
Realno, GTR je za decu sto se loze na igrice, 911 za proklete bankare, za mene:
ovo:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_green_vl.jpg
i ovo:
http://www.blogcdn.com/www.autoblog....ismo-mc-fd.jpg
Sekunda ovde ili onde is not my cup of tea :D
metalik sivi e-type sa hard topom me prosle nedelje uvece mimoisao u juznom
bulevaru, samo sto se nisam slupao.
auto uzivo neverovatno izgleda!
Volim maserati, mada ne uliva poverenje sto se kvaliteta tice. Jaguar da ne pricamo, on je prica za sebe :laugh:
Neki Gallardo ili pak Aston DB9 bi meni bili potaman...
da S type treba uzivo videti, na slikama mi je nevidjeno ruzno izgledao kada je izasao, kao i bentley continental GT... ali uzivo...
@anbeast i ja bi tog zelembaca!!