.....a onda se ponovo začu isti glas : "eeee, ebi ga, eeeeeeeee ebi ga..."
Printable View
.....a onda se ponovo začu isti glas : "eeee, ebi ga, eeeeeeeee ebi ga..."
^
:lol::lol:
Izvini :blushing:, nije smesno :no:
Nema Vas nigde....
d1d kako mozes da izdrzis a da nam ne pokazes :)
Ovo je stvarno super test. Samo prati upustvo!
Test će pokazati ko je tvoj duhovni vodja. - moj je bio Albert Einstein.
Nemoj skrolovati dok ne uradiš sve. Radi pošteno!
PRVO, malo jednostavnog računanja.
ZATIM, skroluj do rešenja.
1) Izaberi svoj omiljeni broj izmedju 1 i 8.
2) Pomnoži taj broj s 3.
3) Dodaj na to 3
4) Pomnoži rezultat sa 3
5) Ukupni rezultat je dvozcifreni broj ......recimo 42 kao primer.
6) Saberi sad cifre tog broja- Primer: 4+2=6
Sad scroluj do svog broja i ugledaćeš ime svog idola.
broj:
1. Albert Einstein
2. Aleksandar Veliki
3. Majka Theresa
4. Kleopatra
5. Bill Gates
6. Gandhi
7. Eleanor Roosevelt
8. Napoleon
9. Boris Tadić
10. Winston Churchill
11. Marie Curie
12. Dalai Lama
Znam, znam, da je savršen i da ima veliki uticaj na druge. Bez preterivanja!
Jednog lepog dana možda ćeš i ti biti kao Boris. Samo veruj u to i imaj samopouzdanja!
P.S. Prestani birati druge brojeve izmedju 1 i 8!
LEPI BORIS JE TVOJ IDOL I POMIRI SE S TIM!
Pogledajte sledeću reklamu i pokušajte pogoditi pre kraja za šta je reklama.(obavezno uključite ton)
http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_...y=1&loop=0
Utvrđeno da je gušterica na Braču nastala tako što je bračanin hranio krokodila.:lol:
Inače kako ćete znati iz aviona da ste ponad Brača?Ništa lakše kroz prozor kad ugledate sve bijelo po kopnu ne brinite to je samo Wc papir koji bračanin suši nakon upotrebe!
:thumbsup:
:banghead: 9
^ Jao i ja!
Blago nama... :rolleyes: lol
Kao malog vodio otac sina u Split i tom prigodom mu kupio sladoled.
Prošle su godine i došlo vrijeme da sin ide u vojsku.Otac odluči otpratit sina u Split na vlak.Al kako je bilo vruće sin ožedni i pita oca da mu kupi sok na što mu otac odgovori:Sine sok poslije sladoleda ne ide!:lol:
Igra li neko preferans, ako igra mogli bi on-line neki po ovom sumornom danu opikati?:)
Kad ce slike, da nas odusevis kao sa Longinesom:D
^
Sredjeno...... ;)
Zanimljivo je da imamo i stogodišnjake na forumu:
http://www.svetsatova.com/forum/atta...ogodisnjak.jpg
Lepo je znati da nas prati i starija generacija... :lol:
A nisam ni znao da je Lara uclanjena...sto mi to nije receno??:lol:
Moram nesto da isprepisujem da dodjem i ja na ovu listu :))) ( za mene kazem)
Heheh, bolje nemoj, neko će sigurno prepoznati ako to pokušaš :)
Znaci neces moju pisaniju a???
Zavisi, ako je kvalitetna i originalna onda da, u suprotnom :no:
Papir: Papir A4 - Limundo.com
Nisam znao gde da stavim ovo,ali evo ga ovde... Zmaje,sat za tebe! U 99 primeraka. Znaci TI i jos 98 svetskih zmajova!;)
Perrelet Spins the Turbine Dragon Perrelet Spins the Turbine Dragon
hahah najezio sam se..hvala ti Djordje...mogu ti reci da bi mi bas legao :))))))
Šta je to multitasking?
To je kada kontrolišete majstora koji vam u razrušenom kupatilu namešta pločice
+
pritom kontrolišete i požurujete svoj tim da što pre dostavi cene na odobrenje kako bi partner mogao da naruči opremu od pola miliona $
+
pritom rešavate probleme na forumu gde atmosfera bukvalno gori.
Da ovo je jedan od tih dana, kada poželite da se isti što pre završi. :banghead:
U svakom slučaju da ne volim svoj posao i ovaj forum ne bih sve to ni radio, da slučajno ne pomislite da se žalim. Sve ide u rok službe što bi naši stari rekli...:)
Heheeeee... još da usavršiš multitouch , pa možeš da dodaš još dva plusića !:thumbsup:
Moram i dalje da radim na sebi, barem 5 paralelnih radnji...:D
Pozdrav svima,
samo da se javim i da kažem da sam majstore konačno ispratio juče :cheers: i sada mogu da se vratim normalnom životu :dance3:, Uselio sam se u stan (osećam se kao da sam se prvi put uselio :)) i sve se polako vraća u normalu. Danas u toku dana ću odgovoriti na privatne poruke kojih imam jako puno i pregledaću šta se sve dešavalo na forumu u proteklom periodu. Samo se nadam da odgovor na pitanje šta sam propustio, ne bude:
http://youtu.be/uCECHp5xHvU
:lol:
Možda zvuči pomalo "cheesy", ali da znate da ste mi stvarno nedostajali :meeting:
Sretno u starom novom stanu!
Znamo mi da si ti stalno tu uz nas,i mi mislimo na tebe tako da nam pobjeć ne možeš.
Vladane,razmem te.
Dograđujem pola kuće,a drugu polovinu renoviram.
Već mesec dana Hilti me budi u 7,00h.
Tako će biti i narednih mesec dana.
Ako preživim-pričaću.:banghead:
http://www.youtube.com/watch?v=VG_97f89p6M
off- VladanP-e , jedan od najboljih monologa (recitacija) u istoriji srpskog filma (bar za mene) . Sjajni glumac Berček je prevazišao u tom momentu i samog sebe...
Vladane S. , htedoh ti reći da je i moje učestvovanje u pravljenju kuće, još od 14te godine izazvalo "mrštenje" na zvuk lopate i mešalice za beton.
Nego, evo pokušaja mog multitaskinga...
-žena nije kući, meni se pije mleko. Stavljam mleko na plotnu i vraćam se za komp, gde pored gledanja u satove ugovaram neki privatni posao sa mušterijom.
-mleko krene da kipi , ja skačem i bacam telefon sa otvorenom vezom, pri čemu mi ispada cigara na tepih (što nisam video) . Dok se ebem sa vrelom šerpom i mlekom, cigara kreće da pali tepih, gde sve vreme psujem kao manijak. Grabim onaj telefon i vidim naravno zatvorenu vezu. Čovek mi se više nikad nije javio da završimo posao (što je i normalno) !
Dakle, moj multitasking je ravan onom čuvenom "Lola8" kompu... za početak sam počeo da razvijam svest, na bar dva zadatka a da mi ne izgori procesor, koji nikako da kloknem zbog problema sa hladjenjem istog:D
Hvala na razumevanju, a kada vidim sa cime se vi borite dodje mi da se izvinim sto vas uopste smaram. :blushing:
Vlado, prijatelju, sta da ti kazem osim drz' se!
Baki, tvoj "slucaj" zvuci kao da je izvucen iz scenarija neke jeftine komedije, ali kad zamislim sebe u toj situaciji uopste mi vise nije smesna. Molim te ili ukini multitasing ili ga dobro uvezbaj, da ne bi, nedaj Boze, zapalio kucu. :no:
Sedim kuci u tisini i vidim da mi nesto nedostaje...ah da, Hilti :lol:
Eh vlast ko vlast svuda ista.ima se moze se.
Ako mislis na mene gresis silno sinak, pa ja nisak kupio novi sat ne pamtim... :banghead:
Ovo je (za sada) najgluplje otvaranje Olimpijskih igara koje sam gledao.
nisam gledo al mogu se kladim da je ona matora oktopod baba bila u centru paznje svo vreme....
Meni je skoro svako dosadno...