anbeast, hoces papuče? :D
http://i1198.photobucket.com/albums/...wels/18580.jpg
Printable View
anbeast, hoces papuče? :D
http://i1198.photobucket.com/albums/...wels/18580.jpg
U dobar je taj DR... 600 su nekako na pola puta, i za teren i za put. Vozio sam Yamahu xt600 off road i bogami moras ozbiljno da se boris s njom... Ja bih najradije KTM 990 Adventure za put i odlazak u Sibir, a neki Hard enduro od 250 kubika za teren, ali isto bih i Patek Nautilus :D
Ne'am pojma kako, ali da smo talentovani za OFF - jesmo :)
NARAVNO, 23 rubina :D Ide NG, ocekujem ih ispod jelke....
Sa ovim 650 moras da se boris prilicno, i nedaj boze da ti padne, neces sam da ga dignes sigurno.
Meni je jedan od boljih motora za voznju Kawasaki Kle 500.
Najbolje je da moderatori prebace ovaj razgovor u Off temu:D
Najbolje bi bilo da vas moderi skrate za glavu......aman virtuelnu(da neko ne pomislim da navodim na teško krivično djelo;)).......jer,kad vi krenete u off onda i ja("genije") krenem za vama!:banghead:
Zvejrko..........alien.......ne bi me čudilo......i nick ti je takav....
Evo ON TOPIC: :lol:
Prilog 50348 Prilog 50349
A fotke mi daju za pravo da provucem i OFF topik:
Padala mi je Jamaha :) Doduse tokom manevrisanja u mestu. Ima blizu 200kg sa punim rezervoarom, uljima i sl.. Nije bas da ne moze da se podigne ali nije lagana...
Jeste Hadzi, Molder odavno prica kako smo medju vama a vi ne verujete, mislite ma to je samo serija :D
Ha,ha...crvendaci resili da zarade platu :D Evo, preselili nas :)
Ma pao je i meni Suzuki, naravno isto u nekom manevrisanju i jos je dole bio pesak, i jedva sam ga podigao.
I stvarno, posle nekog vremena sam zakljucio da mi se vise svidjaju manje masine, do 500ccm.
Mada da imam mogucnosti da uzmem KTM 990 ili Apriliju caponord, to bi vec bila druga prica:D
Jesi li gledao Big way around kad Juan Mekgregor i Carli Borman idu oko sveta na BMW R 1200 GS?! Show je kada negde po Mongoliji pocnu da padaju na svakih 300m po nekom ''putu''.... To cudo, natovareno, ima sigurno 350 kila :D
Jel imas sada neki motor?
Gledao sam.
Nemam sad motor, samo auto, mada prvom prilikom uzimam opet, ali verovatno nesto manje, samo za grad.
Edit:zaboravih da napisem, nikad vise motor bez anlasera.
cini mi se da se zove Long Way Down, ali nema veze, bitno je da smo se razumeli;)
Ima i long way down - kad su isli u Juznu Afriku :) Ehrmmm.... 21.12. Da li ja to postojim i pisem na forumu ili ne postojim?! Postoji li svet oko mene? :))))
Pišeš,pišeš........ne brini.....
Uhhh...dobro je....Mislio sam da je svet nestao i da poslednji elektricni impulsi moga mozga, u magnovenju stvaraju sliku da pisem na forumu. A, mozdaaa...se to i desava?! Mozda ti poslednji tračci moje svesti sada stvaraju sliku da si ti meni odgovorio, a u stvari nisi i svi smo mi samo prah i energija rasuta u Svemiru?! :lol::lol:
Ja se ne bih sikir'o! Mene jutros boli stomak,pa kontam da nisam u matrixu!
Evo jedna zanimljiva definicija za ovaj natpis:)
Сделано в СССР
Natpis na uredjajima za koje možeš da budeš siguran da će jedini da ostanu potpuno ispravni ako ti padne atomska bomba na kuću a odmah posle toga bude zemljotres i dve poplave. Obično su duplo teži nego isti uredjaji koje proizvodi bilo ko drugi i imaju specifičan kockasto-nakaradan dizajn.
def. moje lepse polovine za rusku tehniku: od kad kupis rusku stvar ona ne radi kako
treba, ali tako kako radi na pocetku radi dokle god radi.
moja dopuna: ignorise 3133, nema pojma sta je ruski valjoux... :lol:
RR Phantom
http://www.youtube.com/watch?v=I-pzol0sxro
Крушение Ту-204 во "Внуково"
http://www.youtube.com/watch?v=hEQdW6yS5o4
Rolls Royce on a road in Serbia :D
http://www.youtube.com/watch?v=Fhed3GPRIi0
Moroncine :D Nego, jel neko pohvatao koje cuke nose? :)
@83: Dobar klip, ali nisam hteo da lajkujem avio nesrecu gde mozda ima povredjenih ili jos gore.
Pazi ti to cudo, 8kg.
Koliko je pismen vozač Mercedesovog terenca? (nije pravilo ali nešto govori)
Prekopirana dva posta sa jednog drugog foruma-
Citat:
trebam pomoc za mercedes 350 ml 2006 godine...
pre godinu dana ugradjen je sekvent tomaset sa isparivacem medjik,radilo bez problema godinu predjeno je 20.000 km..
a odnedavno pocinje problem..
na benzin radi bez problema a kad prebaca na plin automacki izkljucuje 4 klip na koji je vezan citac..
svecice zamenjene blonbine redosled menjan isto dizne sve 6 menjane i stavljan nov konpjuter isto jedino nije proban isparivac
i uvek isto.......a to se javlja kada motor dostigne temperaturu radnu......?
mozda nisam lepo opiso ali tu sam za sve dodatne konsultacije...
Citat:
napajanje uzeto direkno+ kontakt od osiguraca,ali toje radilo bez problema godinu dana.....kad se desilo mislijo svecice zamenio sve 6 i opet isto ukrstane blonbine,mislio majstor da cetvrta laze...isto.....to se desava kad motor dostigne radnu tenperaturu a dok je hladan radi ok....preporuka majstora zameniti isparivac kad se zagreje membrana pusti plin u komoru,bogata smesa i izkljuci zato klip drugi majstor nevezivati za blonbinu zicu od konpjutera vec na neni termo davac ili direkno od konpjutera.....
napomena konpjuter stavljan nov i dizne stavljane nove i nista bolje sve isto....
treca varianta instalacija od konpjutera negde u prekidu....nisam bas dobro objasnio jer nerazumem se u to...?
...đavolja stvar je taj konpjuter :lol:
Ukoliko nekome treba izdrzljiva i lagana stolica za trpezariju, moze da baci pogled na ovu od karbona inspirisanu Porscheom 917.
Cijena - sitnica, 1800 evropljana :lol:
Prilog 52421
Porsche 917 Chair: Sitting in pole position - Classic Driver - MAGAZINE - Classic Life
Laisr ch.air Gulf Special Edition
Znajte da vam srcem celim prijatan BADNJI DAN zelim,neka vas Bog blagoslovi,da vam se ostvare svi snovi uz veru da vas sreca prati,da vam se dobro boljim vrati. HRISTOS SE RODI
Zelim vam srecan i prijatan Badnji dan i Bozic.Neka vas Bog blagoslovi i zelim vam da vas uvek vodi vera u sebe pa tek onda u sve ostalo.Pozitivno razmisljanje je kljucno.Makar meni.
Hristos se rodi!Mir Boziji.
Zagrevanje Prilog 52959
Prilog 53011 Ako nastavim ovim tempom,ubrzo ce biti LAKU NOC
Nakit, satovi i dragocenosti : CANDINO Swiss made original ronilacki - ID 3389526 - Kupujem Prodajem[back]=1
Ha,ha... posle godinu dana evo mog Candina u oglasima....Ehh, rado bih ga vratio :D
Ha,ha...sad na prvoj stranici vidim da imamo clana sa nickom: brada :D Posto se uobicajilo da me ostali tako nazivaju (samo ne znam zbog cega :confused:) evo ovde izjavljujem da to NIJE moj drugi nalog :D
Pih, nema smisla da čoveku kvariš nadimak, jer se tek učlanio i ne zna sve forumske tajne. Ako treba da rešimo problem, tu su Mr. Gillette ili Mr. Wilkinson :D
A, ne! Postujem i cenim pomenutu gospodu ali mi njihovo drustvo ne odgovara.
Mr. Husqvarna ?
http://cdn.husqvarna.com/dimage.axd/...0x-d2f2ba4.png
Proizvode doticnog godpodina koristim iskljucivo za obrve :D
Od njih samo ovako nesto dolazi u obzir;)
Prilog 53149
ne znam gde bih postavio ovo, a i ne znam mozda vi vec i znate za ovo :) naleteo sam slucajno na jedan zanimljiv online magazin pa da podelim:
Click Tempus
Dobar supermoto....kada su dlake u pitanju, taj se moze koristiti samo za oblikovanje frizure :D
@anbeast, jel pratis Dakar reli?
Dobro ide Sagmajsteru, trenutno je 74.