Nisi sam Vukas, tu sam i ja! :lol:
Printable View
Nisi sam Vukas, tu sam i ja! :lol:
sretan bozic svima
Za Đorđa, potpuno se slažem sa tobom, evo je u seriji "Grlom u jagode", ime lika je sasvim primereno Zlati, ovde se zove Lepa ;).
http://www.youtube.com/watch?v=2ZD6NSy8zF8
Ima li slicnosti medju vama dvema?
^
Ma_šta (radi mašta ?) slične ? Iste ! Naravno, mislim na Zlatu iz zlatnih sedamdesetih ;).
^
Pomalo. ;)Zezam se.Avatari su cesto,ako ne i uvek,odraz nas samih.Ponekad se identifukejemo kroz njih,a ponekad su odraz nasih zelja da budemo nesto sto nismo.:)
^ Prvo je bio plakat iz filma „Sati”, zbog Clarisse Dalloway i Virdžinije Vulf, zamenila sam ga sa Lusi Lu iz Kill Bila, onda sam držala lepu Anu Ivanović, ali svega nekoliko dana (počeli ste me poistovećivati sa njenim likom:lol:). Zato sam izabrala ratnicu Poručnicu Ellen Ripley, da bih je zamenila partizankom Jelenom u liku lepe Zlate s kraja sedamdesetih. Rekla bih da je najviše ratnica : O-Ren Ishii, Ripley x2, partizanka Jelena, vi izvlačite zaključke, a ja, dopuštenjem odoh da spavam :ciao:..
Prilog 15853Prilog 15854Prilog 15855Prilog 15856Prilog 15857Prilog 15858
EDIT :
Djordje, Djordje, naterao si me na razmišljanje, a šta je Ana ? Ratnica, naravno, te teniserke i teniseri, su kao gladijatori u areni. Dakle, izuzev prvog avatara, koji ima veze sa nickom, sve ostale su ratnice.
Mač, reket, razna oružja (bacači plamena npr.), puška.
Naravoučenije : Čuvajte se Clarisse :angry:.
Vrlo pismen prodavac...
Louis vuitton farmerica made paris ex.fensi ex.cena - Limundo.com
gde ste sada prijatelji lol
http://i1198.photobucket.com/albums/...jewels/5-3.jpg
e ja ne pamtim da sam se uspavao u 10 sati i da sam pri tom lepo spavao tako da mi i nije zao....bas dugo dugo nisam zaglavio...uspavao se pre deteta! samo me zena nije okupala :)kao dete
Prijatelji stari, gdje ste :confused:
http://i270.photobucket.com/albums/j...anovic/abc.jpg
Očigledno svi spavalju mirnim zimskim snom :D
Na znam zašto su drugi budni do u ovo doba noći. Ja imam dobare razloge, a nadam se da će tako ostati i do kraja AO.
Ana upravo pobedila Krajčekovu :thumbsup:.
http://i270.photobucket.com/albums/j...novic/anka.jpg
Ja pre 30-ak min zavrsih sa citanjem jednu knjigu, pa je to razlog budnosti... :D
Branislav Jankovic - O VUKOVIMA I SENKAMA
Znam da u principu magnetno polje ako je malo jače može smetati radu časovnika.Mene zanima može li nešto kao npr. PC da poremeti rad časovnika?
Upravo sam kupio NOV sat !!!!
Rekao sam sebi, necu vise da kupujem satove, necu, necu......
Ali neki glas cujem u glavi: "kupi sat!, kupi sat!!..... kuuuuupiiii saaat!!!....."
I ja sta cu?!?!
Kupim sat :banghead:
^
Pa nista, napisao sam ovo sa nadom da medju nama ima neki lekar za glavu :w00t:
Svestan sam situacije, glasovi sami otici nece! :no:
d1d
Šta si kupio?
Sta sam kupio ???
Aaaa..... mislis na sat ?!
Pa kakvi ste Vi to ljudi ?!?! Ja o glasovima, a Vi o satovima !!
Niko ne misli na moje zdravlje :ohmy:
Dakle, sat....
Leeeeep sat, vintage, reizdanje.....
Da se igramo pogadjanja??
:)
^^ Ovo podseca na temu - Pogodi sat? Ili toplo / hladno? :D
Ma,ne.
Vratićemo se na problem glave :)
A za to kazu da prolazi samo od sebe.... :D
E Simo, Simo..... pa ne bih predlozio da pogadjate sat koji ste vec videli, a i Eterna Cambridge nije reizdanje.
Ne, ne..... ovo je nesto novo.
Imate par informacija: vintage, reizdanje.....
Jel treba pomoc?
Fotografija bi na najvise pomogla :D Zar ne? :blushing:
Imam LED monitor,napajanje je u dnu kućišta,kućište na podu dosta daleko od sata....sat mi stoji na stolu da vidim ujutru koliko je sati.Zvučnici jesu pristojno jaki (altec lansing,morao sam da se pohvalim) ali sve je to ugašeno tokom noći,bez ikakvog dovoda struje....
Hvala na odgovoru,ili sam za terapiju ili gremlini vršljaju okolo:dance3:
@d1d:
eh, postajem suvise star za te stvari... :D
aj daj neku pomoc, i zivci mi popustaju... :fie:
Momci (i devojke :)) jel zna neko onaj sajt sa svajcarkim satovima, koji je uradjen na foru ulice i 15tak prodavnica sa satovima? Neko je negde okacio ranije taj sajt a ja sada ne mogu da ga nadjem :)
^
Verovatno moli Boga da se niko ne javi ;)
Milan Zmaj
Evo ga ljubimac za tebe :)
Prilog 19538
^
I opet mi se to desilo :banghead:
Eto, sinoc, sedim tako, goooooglaaam...... i vidim ga :drool:, mislim, vidim njega ili ga (sat je muskog roda, da neko ne pomisli....)
Lep je kao......., ma lep sat :man_in_love:
Javi mi se u glavi poznat glas: "kupi sat!!... moras kupiti sat!..... Kupiiiiiiiii saaaaat!!....."
I ja, sta cu.....
Opet kupim sat :banghead:
Znam, znam, nisam ni prethodni jos prikazao, bice. Za 7-10 dana foto-test prikaz oba :D
d1d
Ma,laganica ,druže.Opušteno.
Koga ovde još zanimaju satovi...:rolleyes:
Čestitamo na kupovini! I brzoj odluci za kupovinu! :D
Čekamo fotke.
-eeeeeeee... i mani se javlja taj isti glas, ali kad gurnem ruku u džep, mogu samo jaj...ca da napipam:crying: ...od para ni traga ni glasa