-mićko,druže, znaš kako... taj model je negde oko 600€. Morao bih da se odreknem mog novogodišnjeg poklona, da bih te pare imao (možda) u martu ili aprilu. Mnogo sam se zarazio i gorim od želje da kupim sebi sat,tako da stvarno ne mogu da čekam tako dug period. Znam da je to greška, ali jednostavno ne mogu. Ono što sigurno znam je, da ću ovaj model imati, a da li ću to ostvariti za godinu ili godinu i po, ne znam. Samo znam ,da ću se 28og decembra obradovati modelom AT0761-08E, o kome isto toliko razmišljam trenutno, jer mi je bliži kupovini !
Milanče, bez obzira na sve, iz tvojih usta u Božje uvo i zahvaljujem na tvojim željama ! Nikad se ne zna, možda me ne nadano tresne neka lova...
![]()
Registracija
Help

5950Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

tako da stvarno ne mogu da čekam tako dug period. Znam da je to greška, ali jednostavno ne mogu. Ono što sigurno znam je, da ću ovaj model imati, a da li ću to ostvariti za godinu ili godinu i po, ne znam. Samo znam ,da ću se 28og decembra obradovati modelom AT0761-08E, o kome isto toliko razmišljam trenutno, jer mi je bliži kupovini !
Milanče, bez obzira na sve, iz tvojih usta u Božje uvo i zahvaljujem na tvojim željama ! Nikad se ne zna, možda me ne nadano tresne neka lova...

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi