Prvi put nosen i mrzelo te da stelujes datum!?
E,vala,stvarno...
Postajes blaziran.Upropasti te onaj Rolex :P
Printable View
e sve nesto radim na brzinu.sad mi je bas guzva sezona je a vrucina ubi.
Sto te mrzelo, Jagose? Pa Rusi imaju funkciju "brze" promene datuma :D
vrucina ruka se znoji a ja stavim u dzepic od sorca jedan mali vostok.onako bez lanca.
Prilog 30293Prilog 30294
lep tacan a i nema datum.
Izvadio sam ga iz kutije da bi ga uslikao samo za mog druga Zagora koji obozava Heuer :)
Prilog 30316
Eh taj Heuer je stvarno jedan od najlepsih satova svih vremena. Od mene jedna zanimljiva fotografija JLC, uslikana mobilnim telefonom
Doobar heuer doobar JLC sta da vam kazem.svaka cast.sto kazu ima se moze se.uvek mi je drago kad vidim da nekom dobro ide.
Tolarbo odlicna fotka,a taj JLC je blago receno san snova...
HVALA SINDJELU ili HVALA BURAZERU. ZIV MI BIO
...nisam ga nosio danas, već sam samo uzeo od kolege na sekund, da uslikam i da probam sat na ruci. Oduševila me udobnost narukvice i kućišta, kao i čitljivost samog sata. Radi se o Mondian brendu, koji je vrlo blisko povezan sa "swiss army" satovima(Wenger, Victorinox). Na satu je zanimljiv kvar koji se desio sa datumom. Najme, datum radi normalno, sve dok ne dodje trideseti u mesecu, a onda neće da prebaci prvu trojku na nulu, već nastavlja sa sve prvom trojkom (32,33,34...)
Evo sličke...
Prilog 30321
Ja sam danas morao popravljati Linde u hladnjači na -30c . Nije ni malo zanimljivo. Uveo sam i Casio u tu temperaturnu razliku, što on nije ni osetio , naravno. Pošto nisam smeo uneti Vision (htc) , uslikao sam sa slabašnom kamerom Xplorer-a (Samsung) koji je pravi g-shock medju telefonima. Evo lošije fotke ...
Prilog 30322
^ taj sat nosi na ruci cesce, ima da ti produzi zivot... 34 dana u mesecu ! :thumbsup:
^ i mene se cini da je isti... onaj od 2000 evra :D
ali lep.nema greske.sad koji je koji i posto su nemam pojma.
OFF
Lep jeste, ali smo ga previse gledali i o njemu previse citali u poslednje vreme. A, Nikola i dalje koristi forum za prezentaciju sata koji je na oglasu duze vreme vec...
to je onaj satic sa skokovitom cenom ?
^ tacnije u pitanju je bila skokovito-padajuca cena :D
Christopher Ward C8 Pilot MK II
Prilog 30445
Odlican sat jod.Imao sam priliku da ga vidim,odlican 5.
Danas Casio Gulfman:
http://www.pbase.com/v_tihomir/image...3/original.jpg
Danas i sutra na krstenju deteta mog brata Tissot PR 100 Professional Limited Edition. ^^
danas Tudor.Rolex Tudor sto bi rekli.stari sat iz vremena kad su te dve firme saradjivale.
Prilog 30448Prilog 30449.
stavio sam nov kais jer ih leti upropastim cas posla.model prince date.sve je od rolexa datejust osim masine.inace ovo je celik zlato a na ciferu su dijamanti.
Jagose prelep satic,jako lep.....pitam se koliko ce vredeti za 20 godina...
Nadam se dosta.samo da smo zdravi javicu.
Meni se licno ne dopada, mada se taj tzv poor men Rolex dosta kvalitetno radi, ali bi se ipak uvek opredelio za real deal. No nismo svi u mogucnosti. Ali sve u svemu solidan satic.
Dusane koji ti sat danas nosis:confused:
Josip danas nosim Casio G Shock Mudman. Za nas Lido danas idealan.
Jagose super ti je Tudor, daj samo neku bolju sličicu. :)
Tiha, Casio je baš moćan! :thumbup:
Ovih dana:
Prilog 30454
Ono, nije da se Tudor ne percipira kao ''Poor man's Rolex'' i nije da mu upravo tu ulogu stariji brat nije namenio, ali mozda je Dusan malcice nespretno iskomentarisao, pa je izgledalo kao ''igra djonom''?! Enivej, to ce vec on sam objasniti...
Tudor je super, aj, stvarno stavi neku bolju slicicu, Jagose, da ga malo bolje zagledamo. (Tudor je meni veca egzotika jer nijedan nisam video uzivo, dok Role - jesam:D)
Ma neeee....ja samo ne znam te strane jezike,pa stoga ne znam sta znace te reci,a vidim da se to "poor man Rolex" i "real deal" pominje,pa reko da pitam sta je to.Valjda je neko poredjenje u pitanju,pa da mi se to strucno objasni.
A ne ide on djonom,otkud ti to?
Upravo tako anbeast. Tu ulogu mu je upravo Rolex namenio. Da oni koji nemaju para za Rolex kupe Tudor. Vrlo mudra odluka naravno.
@Djordje: Izgleda se upetljah u nesto sto se odigrava ispod povrsine? Kako god, izvinjavam se na mesanju i nestajem u vidu lastinog repa :)
Pa sad cu da ti objasnim,sta se desava ispod povrsine.
Taj se doticni clan u jednom postu,u temi o gazdinom Damasku,vrlo "kulurno" obratio Jagosevoj familiji.A to je obrisano. I nije mi jasno kako nije banovan.A sad mi pise o "poor man Rolexu" i "real deal" satovima. Sta sad....ako neko kupi Tudor,on je jadan jer nema za Rolex? I on ce ovde da deli lekcije,i komentarise ko kakve satove ima?
Jel takve komentare ostavlja bilo ko od nas kada neki clan predstavi svoj sat? Jel komentarisemo necije finansijske mogucnosti,pa onda na osnovu toga pisemo,kako je to ok sat,ali da imas vise para kupio bi "real deal"?
To bese i za Seiko i za Orient...????
Za normalno funksionisanje svega oko nas treba sledece....ako se nesto ne svidja ne treba komentarisati,ako se vec komentarise onda za poor nazive nema mesta...
Uostalom tema je ono sto se nosi ....voleo bi da svako nesto nakaci sta nosi...
Poor Jagose i njegova kopija Rolexaa
Ja sam bio ubedjen da sam dobro usliko al vidim da nisam bas.ja se lose snalazim sa ovom novom tehnikom.slikacu kasnije ili sutra ponovo pa cu postaviti bolje slike.drago mi je da vas zanima sat.
@ Zmaj
Lepotinja!
Jagoše, koliko je star sat i koji je mehanizam unutra? Kakve god bile slike, deluje odlično.