Baki - sjajan je taj Sturmanski :top: a i lepa retrospektiva ;)
Ljudi, ponesite SS-ove u utorak :man_in_love:
Printable View
Baki - sjajan je taj Sturmanski :top: a i lepa retrospektiva ;)
Ljudi, ponesite SS-ove u utorak :man_in_love:
mocan sat sindjele to je pravi heuer
dal su ljudi koji su tada pravili heuer mogli da sanjaju da ce ova dva sata biti srce i telo
Sigurno da nisu,a izbegavam da pratim nova desavanja u vezi satova i tako me ne boli glava vec uzivam u ovim odlicnim starim satovima koji imaju i srce i telo a i dusu sto je najvaznije
Danas sam malo izveo u šetnju ovog ljepotana.
To je vojni Tissot vrlo dobro očuvan i uz bund remen super stoji na ruci.
Prilog 28894Prilog 28895Prilog 28896Prilog 28897Prilog 28898
Cestitke za Heuer-a, stvarno je prelep satic. Danas kod mene Omega
Uh Tissot je ko bombona
Dobra omega legendarna
Tolarbo Omega je odlicna,jedan od retkih satova koji zelim pored mog Heuera,ali kad je budem kupio ipak ce biti Moon iz 70-ih godina...
Citizen na paracordu:)
Prilog 28913
struju za aparat nisam kupio jer sam zaboravio, zaboravio sam jer sam rintao vasceli
dan, maketu (celicnu ) jaka sam potrazio, i ustanovio da je samoinicijativno otisla
na trenazni let u nepoznatom pravcu, i zato vadim fleke kako znam i umem.
za sofronija, zagora i drustvo iz letacke kantine, ruska fantazija, pilot i lada karavan :
i jeste fantasticno.bar sat a i ladi nista ne fali.lepo su nas sluzile.
Ja sam dugo gledao bas te stare Omege Moon iz 70-tih. Uh, pa sta da ti kazem, to su stariji satovi i imaju svoj neki smek. Medjutim, ocuvanost nije bas idealna. To je prvo sto mi zasmeta, a drugo je sto uopste ne postoji luminacija kod tih satova tog godista. I onda mi se nekako cini da kupujem nekompletan sat. Inace sam u pocetku isto razmisljao kao ti.
hmmm... i ja razmisljam kao sindjel, dobro je sto si napisao ovo. ´fala...
Da... Zato sam i pokrenuo temu volite li stare ili nove satove. Gde sam u stvari hteo da pisemo o prednostima i nestocima jednih i drugih. Iako mislim da su stari satovi daleko lepsi od danasnjih "tostera, hard diskova i svih onih uredjaja" na koje lice neki danasnji satovi, moram da kazem da i stari satovi imaju svojih nedostataka.
Inace veceras kod mene na ruci Nomos, vrlo interesantan mali sat
Pozz svima!:)
Evo ja se vratih sa odmora i već šljakam,u Grčkoj je bilo ekstra vr!!!:thumbup:
jedva čekam ponovo,dakle,htedoh reći da sam na moru nosio G ali sam pre mora a to vam nisam javio kupio novu čuku:congrats:,u pitanju je Q&Q outgear 100mWR za 20evrića,nov,original i cena povoljna,reko ajde da ga probam a ujedno nikad nisam imao sat te marke i mogu vam reći da sam izuzetno zadovoljan sa njim kako se pokazao,evo moja tri "JAPANCA" na uvid:adore:
vel pozz!!!
Prilog 29103Prilog 29104Prilog 29105Prilog 29106Prilog 29107
Lepi satovi @nick. A sto se tice Q&Q i tu nisi pogresio, kad je ta firma u pitanju ja nisam cuo da se neko zalio.
@tolarbo
Koji je najcenjeniji mehanizam u tim Omegama iz 70-ih verovatno znas jer si se i sam zanimao za te satove jer koliko sam razumeo vise njih je ugradjivano
danas seiko 6139 7060.lep stari mehanicki hronograf Prilog 29152 Prilog 29153Prilog 29154Prilog 29155
Odlican je Seiko,kao nov je a ima barem 40 godina...
a za sutra za moje bliznakinje ako budu htele
Prilog 29157Prilog 29158.
Jagose koji su to zenski satovi,bas su lepi...
cajka zenska a sad bi pre reko decja.navijac,nikad izvadjene iz kutije ja odlepio lepak
Super su satici i ova zelena narukvica im odlicno stoji
hvala djordje ovo je bilo slucajno i na rizik ali je super ispalo.jedino je narukvica malo kraca pa mislim da ce morati na koznu ili ako se nadje koji link.
Jagose cestitke i od mene.
Sindjel ako me pitas uopste za sve Speedmaster modele, mislim da je najcenjiniji cal 321 a posle cal 861.
Danas Bell Matic
http://s9.postimage.org/b6ilwsdn3/P7160052.jpg
@tibertov
Prijatelju, pa taj sat izgleda kao milion dolara! :adore:
Daj jos neku fotku...
Da i fotografija je odlična! :thumbup:
Ne znam dal je bolja fotka ili sat
Posto je Omega na danasnji dan bila na mesecu, mislim da je u redu da danas ona bude na ruci:
Ja bukvalno balavim na ovu Omegu,a mislim da bi joj mnogo bolje stojala kvalitetna crna kozna narukvica sa stepom od belog konca bar bi je ja tako nosio...
Omega je prelepa.legenda ali dal je iko bio na mesecu veliko je pitanje i dan danas nerazjasnjeno
Da se ipak drzimo satova i ne razmatramo teorije zavere?
tiha izvinjavam se.ja sam primetio da ovde ljudi pomenu jos po nesto osim satova pa sam pomislio da mogu i ja.
^
:lol::lol::lol:
CARE!
Hhmmm... svako malo izleće neki kosmo-sat Prilog 29459
No, da ne širimo off. I ako je na dan 6tog juna Wenger Commandos iskrcan na Normandiju, on je ipak danas na mojoj ruci...:thumbsup:
Prilog 29461