Prelepi su Jagose bas su lepi...i ovi ostali posle tvojih ali tvoji mmmm
Printable View
Hvala prijatelji
zadnja dva meseca svaki dan samo omega i nista drugo.
Prilog 30694 Prilog 30695 Prilog 30696
Prilog 30697 Prilog 30698 Prilog 30699
Danas je na redu Edox. Ne znam model, kupio sam ga 1996 kada me satovi nisu zanimali vise od uredjaja za merenje vremena.
Znam da fotke nisu neke ali... Ucim se slikati satove.
Prilog 30917Prilog 30918
Danas sam rešio da komandujem, pa sam na ruku stavio komandirski.
Prilog 30939
Doduše, nemam nikakvu vojsku, ali mislim da će se uskoro na ovoj temi naći još jedan rus, mada ne sasvim čistokrvan. Stay tuned... ;)
Elem, kao što sam i obećao, evo prinove:
Prilog 30940Prilog 30941Prilog 30942
Prinova je nastala iz nemačko-ruskog braka. Naime, Junkers je rešio da u neke od satova stavi čuveni mehanizam 3133, a kao što se vidi sa slike, vlasnik može da gleda kako se točkići pomeraju dok satić kucka. Možda je kućište od 38mm moglo da bude i malo veće, ali trenutno ne smeta. Doduše, mogao sam malo i da obrišem staklo pre fotografisanja, ali se nadam da će mi forumaši oprostiti ;)
Ja sam se odusevio kako je odradjen ovaj sat kad sam ga video uzivo.ne bi mi smetalo sto je 38 mm.prelep sat a cuvena masina.
^ koji je to model Seika ? :blushing:
Hvala, Jagoše. Inače, možda će zvučati kao da zanovetam zbog veličine, jer sam video dosta lepih pilotskih satova sa kućištem veličine 42-46mm i voleo bih da stavim na ruku jedan takav vodomer, premda zbog uskog zgloba i ovaj od 38mm meni sasvim OK stoji.
Refresh, odličan seiko :congrats: Uzgred, da li je moguće da seiko ne bude odličan?
Nešo, dasnima sam gledao tog Junkersa po netu ! Svidja mi se, jer je nekako baš po mom ukusu.
Refresh , kako je uslikan, kao sa razglednice, nema šta. Inače, meni je taj Stargate (uz Samuraj) pravo oličenje Japana. Svaka čast kako za fotke, tako i za taj fenomenalan model.:thumbup:
Jagose , ti znaš već šta mislim o tvojim satovima, već ne mogu da se suzdržim da kažem da sjajno izgledaju onako u paru. :drool:
Prilog 30945 Prilog 30946 Prilog 30947 Prilog 30948 Prilog 30949
Danas sam ''rashladio'' svoj 007 :):D
Prelep je ovaj 007,bas bas lep....
bravo za 007 !
:congrats:
juce sam saznao da mu je staklo debelo 3 mm (mislio sam da je 2).
Ljudi,danas se malo kasno uključujem pa videh gomiliu prelepih satova i noviteta.
Svima iskrene čestitke :congrats:
Samo neka se množe.
Ihaj,sto je danas lepih satova u ovoj temi! Svi su ekstra.Svidja mi se ovaj NesinJunkers,al bas jako.
@Jagos
Slike su fenomenalne,naspram onih sto si mi slao na PP:lol:.Popravljas se.A za satove ,sta reci?
EXTRA SU.:thumbsup::congrats:
@backarelli Hvala. Evo i Stargate se zacrvenio od komplimenata :D
Inače na fotografijama satova kao što je npr. ova tema, više volim da se vidi i malo pozadine a ne da je samo sat ili eventualno sat i ruka na slici.
refresh mnogo lep sat i neverovatno tacan sa svojim 7s36.
Ova slika mi je fino ispala al ne znam u koju temu da metnem, pa zato postavljam ovde
"Drustvo na okupu" fali samo Rolex koji je trenutno na popravci ;)
Prilog 30978
Pa napravi svoju temu sa satovima.Lepo izgledaju na okupu.
malo imam satova da bi pravio svoju temu...
Banjo 007 je i vise nego lep a narocito sa tom prezident metalnom narukvicom ( sa kojom se ovde taj sat ne moze kupiti :banghead: )
^
Cestitam...cim "sleti" na ruku, ocekujemo utiske sa mnooogo slika! :))
Danas nosim Seiko 6119-5431 u poslednje vreme malo zapostavljen sat. :)
Prilog 31179
I ja danas nosim Seika. Rekoh da ga malo prosetam, ljutice se Jolle sto ga ne nosim :)
Au bre tolarbo.gde ih krijes.
Odlican rogonja i mogu slobodno reci najocuvaniji koji sam do sada video
Evo kako sin već nosi sat!
Prilog 31188
Prilog 31189Prilog 31190Prilog 31191
Prilog 31192Prilog 31193Prilog 31194
Mojom malom greškom vidite moja oba ljepotana,Marka i Luku!Zarazit ću ja oboje satovima do besvijesti!
Nek su živi i zdravi, a za satove ne brini. Kroz koju godinu ćeš se žaliti da si sav novac dao na njihove satove ;)
Samo njima kao i nama zdravlja pa će sve da bude dobro.
A zašto sam ja sad navalio napravit što bolju kolekciju?Pa zato da imam u budućnosti čime kupovat njima satove...
:D
petre, ako nisu najlepse, to su sigurno fotke koje su medju najlepsim na forumu.
bravo !
Prilog 31241
Dobro jutro.
''God Moaning. The resist-once have accqo-aired a bum. They are going to ex-plod the whaleway brodge.''