^^ tacnije, poor lepotinja :D:flapper:
Printable View
^^ tacnije, poor lepotinja :D:flapper:
Zmaje da ti nije lose.au al je lep sat boli glava.
Jaoj boze. Pa jel ti Djordje posecujes druge forume? Kakva je uvreda tzv poor men's? pa zato se i kaze tzv!!! nije da njih kupuju oni koji nemaju para za Rolex, to hoce Rolex da postigne, njih kupuju mnogi koji nece da bacaju pare na Rolex. A ja nisam nikome pominjao familiju. Jagos je pominjao neke zene u nekoj frustrirajucoj poruci pa sam mu rekao da pita i proveri. To je sve od nene ako si sve procitao.
Hvala unapred. Vrlo rado ću pročitati ono što budeš napisao, jer ovakvi satovi zaslužuju da im se posveti nekoliko reči.
A Jes' mi bilo cudno sto onako ostro odgovarate nekome sa samo par postova, ko se mozda malo zbunio. Ocigledno je to bilo zasluzeno.
Milane, prekini s tom Omegom! (Odakle ti taj mesh? Sa Kariba (Voodoo), iz Zapadne Afrike (yoruba vracevi) iz Homolja (vlaska magija)?!?! Od kad si ga stavio ja potpuno drugacije vidim taj Seamaster, ocaran sam, omadjijan, nisam sasvim svoj... :D
Cekamo bolje fotke, Jagose.....
Pa 'ajde da vidimo tvoje satove Dusane,ako nije problem.Pretpostavljam da bi bilo lepo da nam pokazes kakvi su tvoji afiniteti kada su u pitanju satovi.
^ gle sad kad prilozi sliku Patek Philipe-a, ima odma da dobijemo kompleks nize vrednosti :P
anbeast druze moj :))) prelep je ali vidje jos bolji..
otici ce na dobos veceras za probu za neki mozda bolji...ali Boze moj ako i ostane nema vise pokusaja...
Milane pa ti vec imas bolji sat od toga.sta ce ti jos jedan bolji.:thumbup:
Takvi su ti zmajovi, uvek moze bolje :D
Ne postavljam fotke satova iz kolekcije iz sigurnostnih razloga, jer nikad ne znas ko sve gleda i cita po forumima. Ne samo ovde nego i na drugim. Nemoj te zameriti.
^
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ne-cemo.
Lako je tebi Djordje kad ti imas Vostoka i skupljas ruse. I zivis u Kikindi. Ko ce te dirati.
I mislio sam da nemas nista od satova.
Pa nemam :'(
Da ne pravim ponovo pokretanje poor...ali Jagose daj stvarno ga lepse slikaj da ga vidim-o!!!!!
Ipak makar za mene je to bas vredan i kvalitetan primerak
Clan DusanSurdulica je banovan na 10 dana i ovo smatram ozbiljnom opomenom pred trajno iskljucenje! Nadam se da ce nakon toga biti voljan da sa nama podeli svoju kolekciju i ljubav prema istoj.
Na ovom forumu negujemo ljubav prema satovima a bogami i prema ljudima i nebitno je ko ima Vostok, Tudor ili Rolex, dok god je voljan da podeli slike i iskustva sa nama.
Molim vas da se vratimo na temu.
Omega 40 godna James bonda
jubilarna.....
10007 komada
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1344154115
Danas se tagujemo sa prinovom :)
Prilog 30620
Zmaj, Milan Zmaj...... nije ni cudo sto mu Gulden Draak pivokad pije samo martini, shaken and not stirred! :DCitat:
eh sad 4 krigle i opet nista vodenjavo.
Milane, Omega je k'o zmaj! :D
Vlajo super ti je prinova, :thumbup: samo ljudi što škrtarite sa tim slikama?
ALO 026 Zenith? Ostavimo vise Dusana iz Surdulice,covek je banovan i to je OK.Svako ko vredja bilo kog clana to i zasluzuje,a kamo Vladana tj. GAZDU.Da nije bilo njega gde bismo se svih ovih dana druzili i menjali iskustva.Pozdrav za 026
veceras cu opet nositi rolex Prilog 30633Prilog 30634.evo nadam se boljih slika tudora Prilog 30635Prilog 30636 evo ih i zajedno Prilog 30643.ja volim ovakve satove a inace su veoma cenjeni medju kolekcionarima.danas sam slikao sa iphone 4 a juce 3.imaju dobre kamere al ja nisam nesto vest ili gresim u prenosu slike.
Juce je na ruci bilo nesto nesvakidasnje:)
Prilog 30629Prilog 30630Prilog 30631
Čist luksuz:D sat za šeike...;)
Jedan sat predstavlja klasičnu, a drugi savremenu eleganciju. Lepe slike, drugari, a satovi su vam još lepši. :congrats:
Jagose, mlooogo lep taj Poor...ovaj Tudor :D Brojcanik mi izgleda bas dobro, ali ocigledno da zbog refleksije bas tesko moze valjano da se uslika. Voleo bih tog Tudora da vidim uzivo.
@krstin: Ni manje ni vise nego VC. Lepo, bogami...:D
IPAK malo kvalitetnije slike... :proud:
posalji ti meni tvoj fotoaparat pa ce slike budu kako treba... ;)
(a vec sam ranije pokusavo s digitalcem al dzaba...)
Ma nije do mog fotoaparata već prirodni talenat... ;)
More, prolaznice, ''boj ne bije svijetlo oruzje...'' :P
ma meni se cini da lepo uslikam na telefonu izgledaju super slike mislim da je problem ono koju velicinu slike posaljem.nemam pojma trudim se.
Ako imas makro mod na mobu, upali ga i na dobro svetlo stavi sat, mislim da ce biti bolje:) Ja mislm da je problem kod tvojih slika lose svetlo:) A sto se satova tice ne zna se koji je bolji :congrats:
Jagose Tudor i Rolex su ti kao bombona