bravo baki !
:beer:
Printable View
bravo baki !
:beer:
Danas, kako bih obelezio jucerasnji jubilej sletanja na mesec ;), jedan Moonwatch:
Prilog 29481Prilog 29482
O pa Vlado da cestitam onda na ulovu :)
Hvala tolarbo, ja sam prizeljkivao da ih budu dva brata na slikama ;)
bez obzira prelep sat a i lepa prica ide uz njega.voleo bi jedan takav da imam.
Prelep je Vlado prelep......
Hvala Milance! Dobro nam dosao nazad.
Pošto sam se zarazio temom o pilotskim satovima danas je na red došla pilot Helvetia da je malo tetošim.Ona mi pravi društvo dok slažem materijal za pisanje o njemačkim vojnim satovima.Budu dvije teme džepni i ručni uz mnoštvo slika.
Prilog 29539Prilog 29540Prilog 29541Prilog 29542Prilog 29543
Legendarna Hlevetia,odlicno je ocuvana i ima super odelo = blago tebi Petre
Petre, ova Helvetia je stvarno prelepa! Jedva cekamo i tekstove!
Prilog 29560
Već neko vreme... 7t32, radni, svakodnevni, svakonoćni.
Tema o vojnim njemačkim ručnim satovima je postavljena.Nadam se da ćete biti zadovoljni!
Pozz znači svima!:laugh:
Evo prvi radni dan,ekstra vr:banghead:ali bar je ladovina,elem htedoh vam nešto kazati,sad za vikend moja zena i ja setamo kroz trzni centar a ono radnje sa cukama na svakom koraku a ja se pravim ladan a oće oči da mi iskoče a srce samo bije od uzbudjenja za cukama:man_in_love:,zna moja zena da ja volim i nju ali i cuke i ona ce meni ajd ti kupim sat!:thumbsup:Lele pa de me nadje,nije morala dvaput da mi kaže,ajde reko neki do 50e,može i manje al da bude pravi letnji sat,i nadjemo CALYPSO wr100m,evo slika:congrats:
Prilog 29778 Prilog 29779 Prilog 29781
Prilog 29782 Prilog 29783 Prilog 29784
Aaaaa, EXTRA! :D Čestitike! (Baš te žene mogu da budu fine! :man_in_love:)
Sat je jako zanimljiv, ali i glomazan. :w00t: Koliko mi je prečnik?
Ako možeš malo bolje da ga uslikaš, fotke su po malo mutne.
Dopada mi se što narukvica izgleda kao da je iz jednog dela sa kućištem. I upadljive bele kazaljke su odlučan kontrast sa celim satom. :thumbup:
Super, super! Predstavi ga malo detaljnije i sa čistijim fotkama. :)
Pozz!
Hvala,hvala,sat je super,lagan i udoban za nosenje,izvinjavam se za slike ali takav mi je telefon,inace je original sa brojem K5597/3,u kutiji sa papiririma i garancijom od dve godine a precnik je 44mm sa krunicom,dobro si primetila da je iz jednog dela jer i jeste a i kazaljke mu daju smek,inace sam nasao po netu da je CALYPSO deo FESTINA grupe,sve u svemu cuka je uzivo ekstra vr,evo je slika sa neta,vel pozz!!!
Prilog 29785
Nick, evo OVDE smo pisali o Festina Grupi, pa možeš malo pročitati i bolje se upoznati. Svakako je Calypso deo Festina Grupe, kao i Festina, i Lotus, i Jaguar, i Candino... i tako... pročitaćeš sam, da ti sada ja ne prepričavam...
Veliki pozz i uživaj u novom satu! :)
Hvala,vel pozz za tebe i sve ljubitelje satova!:adore:
danas je mojim bliznakinjama rodjendan.nosicu rolex.
Prilog 29830 Prilog 29831 Prilog 29832
Hvala djordje
Pridruzujem se cestitkama, nek je sa srecom! Koji rodjendan je u pitanju?
BTW - lep ti je taj Rolex, dok ne dodje zmajev ;)
i juce i danas
http://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1343114783
Hvala.sesti rodjendan.
i ja cestitam rodjendan :) sta si kupio jeli matori :))))
E svasta smo im kupili mobilne i gomile igracaka neke klavijature neka cuda helo kity ma svasta.super ti je taj nemac milane realno sta ce coveku bolji sat da nosi u vodu
srecan rodjos decici ...:)
Hvala svima
...ja se zableno u druge teme, pa tek sad vidim !
...čestitaj rodjos i u moje ime !:thumbsup: Rola je extra !
Zmajkoviću , ja sam mislio da je taj nemac već zapakovan , navijen i u putu za Lipovicu :flapper:
Bolji sat za vodu ? Pa ja bi i ovog lepotana nosio samo u kadu iz straha da ne izgubim.... :yes4:
danas sa ruke skidam oris swiss hunter limit seriju i ostavljam ga ko brata da mi napravi neku novu kožnu narukvicu u pilot fazonu...Prilog 29846Prilog 29847Prilog 29848Prilog 29849Prilog 29850Prilog 29851....a na ruku stavljam favorit swiss u čeliku,17 jewels,navijač sa pouzdanom ut mašinom.....ovaj sat sam lično sredio,komplet,sat ima odstupanje za 24 sata 3 sekunde u plusu i odličnu amplitudu....uživajte...inače mi malo para oči pošto je oris 44 milimetra u pvd a faforit 38 milimetara...čelik....
Vec sam ranije pomenuo da lemi ima bas lepe satove.baki hocu hvala.
Jagose čestitke klincima rođendan i sa moje strane.
Lemijeva kolekcija...za uzdah..oris....:adore:
a od popodneva :))) zapostavljeno moje lepo :)
Omega Planet Oceanhttp://i1097.photobucket.com/albums/...g?t=1343138669
...aaaa-si-se umusiooooo ! Sad će pola foruma da razmišlja kako da tio odgovori na post ! :))))
Aj sad ko sme da mu kaze nesto
Ja sam nešto hteo ali sam odustao :huh:
-odustajem i ja. Pa vidi ti Omege na ruci... k`o da joj je promer 32mm :blink:
Šta ima Zmaje?
Otvori temu "Koji klinac ja ovde radim danas" ili "Kad će više to pivo danas" ili... smisli nešto... ;)