Svaki S je ispred svog vremena.
Printable View
Svaki S je ispred svog vremena.
Jeste, ali je najvece odusevljenje bilo kada je izasao model W140, slicno je bilo i sa kupeom 560SEC.
Eto, još jedna Lada, u mojoj kolekcijiPrilog 113353 sa lijeve strane lade nalazi se Bihać a sa desne Korenica
Prilog 113354Prilog 113355Prilog 113356Prilog 113357Prilog 113358Prilog 113359
Lada je zakon
Prilog 113360Prilog 113361Prilog 113362Prilog 113363
Samo dvije, jedna registrirana, a druga u odličnom stanju, ali ne registrirana
Prilog 116591
Ovo se vozi , kupljeno chipovano od omladine, malo previse konja za malo telo, ali ide ko mecava. Boje crne, nakacicu slike licne kad budem nasao neku de nije prljav...:D
a ovo se sanja
Prilog 116592
Prilog 116598 Moj novi ljubimac(naravno svabo).Bilo je krajnje vreme da Golfa 2 posaljem u zasluzenu penziju.
Cestitam bruder...naravno svabo ;), da te dobro sluzi i da ga kasnije za bolji zamenis....naravno, opet za svabu!!!
Bravo Zagore!
Al' nije mi jasno zašto ima toliko mnogo fetišista za "švapsko auto"?
to komšo leoparde, isti kao moj :)
http://i60.tinypic.com/5mxd2.jpg
koliko je prešao i je l je farban negde
Komso auto(Polo) je u ekstra stanju.Kupljen je od prvog vlasnika u Austriji sa 124 000 km,po svemu sudeci mislim da je dosta dobro ispoliran.Vozim se vec nekih 10tak dana i stvarno sam prezadovoljan. Sto se tice Zoltanovog pitanja jednostavno sam zaljubljen u WV bez obzira na sve. Das is auto.....
Cestitam kolega, fino izgleda Polo. :thumbup:
Nono Zagore! Pre svega La voiture ili jednostavno 車
:)
Zoltane,moj dragi prijatelju seti se Bate Stojkovica u filmu Ko to tamo peva-Nemacka medicina je najbolja na svetu die beste,die beste:D
drago mi je da si uzeo dobar auto, a šteta kad su vremena teška
Evo,ide još jedan taze uvezen pozzPrilog 116621
Lepa prinova druze, nek te u zdravlju sluzi i da ga zamenis za bolji.:thumbup:
Hvala ti na čestitkama.
Moj punoletni saputnik :) Prilog 116940
Kao i većini na forumu prvi auto bio je njegovo Veličanstvo Golf 2 1.6 D.Mlađi od mene 2 godine.Vožen skoro 6 godina.Zatim epizoda od 5 meseci sa PUG 205 (moje godište 5 vrata,TNG i bez gepeka).Lepo je služio,ali sam u njemu ženi ličio na slona koji vozi monocikl. :)
PUG je morao da ode jer je porodica proširena.Dizan je kredit koji je isplaćen prošle godine (2015.) i uzeto je ovo:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7d7bf7a52e.jpg
Zadovoljan sam dizelkom,mada mi je isisala brdo para prošle godine jer je riknuo menjač,a za njim i dizne.No,sanirano je. :[
Auto je za svoju klasu u top opremi,sem što nema ESP.Prešao je skoro 400000,prošli vlasnik pre prodaje meni "skratio" km,ali neka mu je na čast.
Ja malo odužio,izvinite,volim aute,profesionalna deformacija.
Ovo se želi u skoroj budućnosti ili ako legne neko nasledstvo ili ako posvojim neku babu na čuvanje. :)
Škoda Octavia Scout
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c55f5a165c.jpg
Ovo je neka želja,tipa "Ako ikad dobijem 7 na Lotu ili Bingu"...
Audi A6 Allroad
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6456fe37eb.jpg
VAG u srcu!
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01...d0c43cd4cc.jpg
Već 4 meseca i 2500km Fabiji se pridružila nova zujalica, 1.5 VTec 115ks, prohromski izduv bez srednjeg lonca, Eibach pro kit, klima, podizaci, el siber, Dynamat izolacija celog auta.
Za sada servis mali i diskovi i brm brm :-) nek tako i ostane. Na proleće neka estetika, malo farbanja i poliranje auta i farova.
žao mi je za troškove koje si imao ali sa druge strane ako nešto mrzim iz dna duše to je dizel svake vrste, prvo i najvažnije jer je štetan, dizeli iz uvoza nam uništiše životnu sredinu poslednjih desetak godina, a ko zna koliko ljudskih su nam žrtava naneli, dovoljno je pomirisati kada vas prestigne dizelaš, pa još ako je TDI, taj smrad se ni sa čim ne može meriti
a drugo to je toliko skupa i nepouzdana tehnologija da mi je neshvatljivo kako ljudi nalaze računicu u kupovini dizela, novog i nekako da shvatim, ali kupovina polovnog dizela je ekonomsko samoubistvo, pa još ako je iz uvoza, morate biti svesni da je svaki prešao bar pola miliona km
nikad dizelaš mi neće biti u garaži
:thumbup: Civic je super auto. imao sam "99 1.4/90. filigranske mašine. :thumbsup:
Uroše
Sve si napisao sem da je u pitanju Honda Civic :)
Jbg,mentalitet!!! :)
Da nesreća bude veća,ova moja Fabija je kupljena nova u Intersremu u Veterniku.Vlasnik je hteo da se vozi jeftinije pa je kupovao gorivo sa barži i sa brodova na Dunavu,što je bilo kobno za dizne.Bukvalno su zarđale.No,sad je sve OK.Da kucnem u drvo.
mora čovek da se čuva prevaranata i dizelaša više nego ljudi
ja znam isto jedan slučaj privrednika koji je istu fabiju isti motor vozio i preko 400.000km i na kraju vratio normalno na 125.000km i lako prodao auto jer naši ljudi vole dizelaše, benzince ni ne gledaju
mnogo se iznerviram kad tako nešto vidim, a onda dizne komad i do 200evra, plivajući zamajac remont, pa posle pola godine zamena, pa deo je falš jer je nov skuplji od auta...dizel samo nov i to ako prelazite 40.000 godišnje
vrv i znaš da nekad ni km ne može da se otkrije ako se skine onaj čip EPROM sa km sata, odem kod majstora u prolazu svratim, uvozi kola iz italije, kaže jao sad baš opalio ova kola, sve lampice pocrkale, skinuli sat i odneli u servis da se zamene lampice.....lik ladno skine sat, skine čip, vrati ga sa manjom km i ti na dijagnostici ne možeš ništa da vidiš više, dizelaš naravno, daje pismenu garanciju 10.000km ili godinu dana, svašta će ovaj narod da proguta
Ovakva greška se skupo plaća.Ja sam živi primer.Ali,šta je tu je.Prethodnog vlasnika nisam video od dama kad mi je prodao auto,mada mi je sada jasno i zašto.No,ja ne bih mogao to da uradim drugome jer se bojim Boga i imam dete.
Ovo vec 9 godina!
Trenutno na prodaju, a ima samo
90 000 km.
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01...508538925d.jpg
Narode, evo malo pomoći ukoliko kupujete polovnjake:
Kako da proverite servisnu istoriju automobila?
Na linku je dato ponešto o tome kako možete proveriti servisnu istoriju vozila. Mogućnosti za proveru su kod nas veoma skromne, ali ipak se nešto može uraditi. Nisam baš neki stručnjak za automobile, ali ako mogu da na neki način pomognem biće mi drago.
nakon honde? ...baš ćes se razveseliti... :lol:
Ne brini, izuzetno kvalitetan auto. Ako ga uzmem, znam od koga je, znam auto od prvog dana (kupljen nov kod nas) sad ima tek 60kkm. Održavan najkvalitetnije moguće, servisi i ostalo radjeni uvek pre nego sto treba. A motor je svakako u osnovi Nissanov :-)
Drugaru je to drugi auto u kući, garaža, zimi se slabo vozi. Dosta stvari na njemu aprejtovane u odnosu na stock. Ultra lake felne, H&R opruge, baš jaka oprema...
Dobro vece kolege. Vozim ovo...
Prilog 119238
Japanac. :adore: Toyota Corolla XL 1.3 benzinac. Uzivam u njemu, 140000 km presao, kupljen nov u Srbiji... kada odsvira svoje, a nadam se da nece skoro dacu ga Vitu. :no: Vito je naziv za otpad kod nas.
A voleo bih da vozim ovo... nista nedostizno, tako da ce biti vremena ako Bog da. Zdravlja samo.
Prilog 119240
Imao sam isti model toyote . Savrsen auto.
више од тога, најбољи јапански ауто икад направљен
89te godine se po toyotu islo u BG. bila neka akcija (i daihatsu)... 140000 km stvarno nije nista za taj auto. bez vecih zahvata, uz redovno servisiranje, pod cim podrazumijevam mijenjanje ulja, filtera i svjecica, ta bi toyota trebala prijeci 400000km. ja sam taj auto vozio od 94-99. imao je vise km, a u mom posjedu mu je crkla AC pumpa (ima duplu membranu, tako da pumpu nisam mijenjao), te plasticna (bijela) piksa na letvi volana i to je sve. ulje i filter sam mijenjao svakih 7-8000km, a i to nije nikakav trošak, jer unutra ide 3 litre 10-40. gepek od 400 litara je bio fenomenallan, a jedino nisi mogao prevest veš mašinu ili frižider...uglavnom, smijeh od auta. u pozitivnom smislu. :lol::thumbup:
Ta mala kilometraza je napravljena uglavnomna relaciji Novi Pazar-Turska i Grcka. Po gradu rijwtko kada i vozen. A mali servis odradim za manje od 3000 din, mali potrosac... Skoro sam mu limariju doteravao malo... u svakom slucaju prezadovoljan sam. :thumbsup:
Moj ljubimac Fiat 126p od milošte nazvan Ćetalj [emoji4] (neide Radosav a bez Ćetalja)
pegla je Vrh!! :thumbsup: jel pališ na polugu preko sajle ili kišobranom?