Baki gde nadje ovo hahahahahhahahaha![]()
Eh, ako ti se toliko sviđa, evo još:
http://www.mojnet.com/video-zastava-...fc4c1baae25d6a
Ima problema sa poslednjim linkom, pa bi trebalo kliknuti direktno: ZASTAVA 101 reklama.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ja obožavam kola iz tog vremena, a i ćale je uživao u tome, sve dok nismo počeli da pravimo kuću...
...vozio se popularni "reponja" , koji smo prodali `81 (isto beli, samo sa teget krovom) ...
![]()
...da bi se posle njega uzeo Ford Capri Mk1 (indentičan sa slike, čak i boja) ...
![]()
...koji je prodat `85te zbog ulaganja u kuću, a uzet "Fića" crveni. E taj je večito smrdeo na zagorelo mleko u toku vožnje (grejanje) ...
![]()
...taj se vozio neko kratko vreme (mislim jednu godinu) , da bi posle toga ćale otišao u taxi sa popularnom "minikom" (naravno, bez ovakvih felni) . To je što se tiče 80ih ...
![]()
VW Buba je, inače, moj prvi auto , koji sam vozio 5 godina i ljuto se kajem što sam je prodao ! Sjajan auto !![]()
I sada mi je na kanalu Ford iz zlatnih osamdesetih (`81 god) , sa kojim sam uspešno prešao blizu 3000km za odmor prošle godine. Već sam postavljao slike. Kako reče bata-Nele, sjajan auto iz tog vremena, koji prkosi istim !
Evo mog lepotana, koji je "preplovio" put do Lefkade i tamo prešao skoro 800km peglajući celo ostrvo i uz duž i popreko. Naravno, prošao je kroz moje ruke pre puta. Plaža koja se vidi iza (na većoj slici) je čuvena "Porto Katsiki " na Lefkadi, a slike su naravno moje ...![]()
![]()
![]()
![]()
Poslednja ispravka: backarelli (2.9.2012. u 14:41)
Osamdesete? Ja fakat nikad nisam napustijo..
Auto (Corvette C4 1986), sat (hrpa Seiko petica iz 80's), hifi-linija (Rotel/Kef), cak i zena mi iz (kraj) 80'ih godina![]()
Mene za osamdesete vezuje i muzika koja je u to vreme, čini mi se, dostigla vrhunac.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=aCca5mPMp9A" target="_blank">
I dan-danas se remiksuju pesme iz tog perioda ili se koriste semplovi pesama iz 80-ih u "novim" pesmama danasnje produkcije.
Ovo gore je bio tezak hit toga vremena. A i danas volim da je cujem.
Bookmarks sajtovi