uf, sto je dobar! jel mogu da zakeram i trazim jos neki macro brojcnika?![]()
uf, sto je dobar! jel mogu da zakeram i trazim jos neki macro brojcnika?![]()
jole777 kaže:
^^^^ luuuudiooooo od sata![]()
Vrana, hvala za opis(e). Sicura je odlična, pogotovo što ima jump hour komplikaciju koja se danas retko nalazi u satovima pristupačnije kategorije. Slažem se sa Simom, još koja slika brojčanika bi bila dobrodošla.
Inače, meni Sicura ima par odličnih satova, kako ronilačkih tako i hronografa a Bullhead chrono mi je jedan od lepših modela. Nedavno sam imao prilike da se malo igram sa njim i nikako se ne može reći da ostaje neprimećena na ruci.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Sat je bas zanimljiv! "Novogodisnja" fotka me je odusevila.Super!
Izvini, jel imas sliku sata na ruci? Mozda sam je ja propudtila... Bas me interesuje kako stoji na ruci. Model je bas zanimljiv.
Pozz!
Izgleda da su sicure bile baš popularne ovde. Upravo sam pročitao mail jednog profesora koji zna da skupljam satove, u kome piše da želi da mi pokloni jedan luch i sicuru. Za sicuru je napisao da je 'četvrtastog oblika i nema kazaljke, već se vreme i datum čitaju kroz prozorčiće'. Koliko Vidim, Vlajo ima i sekundaru, pa je po svoj prilici drugačiji model. Uskoro krećem na posao, pa postavljam slike ako danas vidim profesora.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi