Potpisujem!!!
Printable View
Vrana, hvala za opis(e). Sicura je odlična, pogotovo što ima jump hour komplikaciju koja se danas retko nalazi u satovima pristupačnije kategorije. Slažem se sa Simom, još koja slika brojčanika bi bila dobrodošla. :)
Inače, meni Sicura ima par odličnih satova, kako ronilačkih tako i hronografa a Bullhead chrono mi je jedan od lepših modela. Nedavno sam imao prilike da se malo igram sa njim i nikako se ne može reći da ostaje neprimećena na ruci. :)
Evo upravo prebacuje sat.
http://www.pohrani.com/f/1a/mo/4ApqxYR0/p5060006.jpg
^^^^ luuuudiooooo od sata:congrats:
Meni je sat vrlo interresantan, i veoma mi se dopada cifer. Naravno radili su i neki drugi prozvodjaci neke slicne varijante, cak mislim da je Vacheron Constantin napravio prvi sat sa ovakvim brojcanikom.
hvala za fotku, vrano!
zaista ludilo od sata, sto rece d1d! :)
ako budes i njega resio da testiras, ipak mi javi pre toga, rado bih mu spasao zivot. :laugh:
Eee, da, postadoh i ja vlasnik jedne :dance3:, ispravna, halucinacija od sata....videću da odradim neke slidže.
i meni su zanimljivi DIGITALCI,kako ih ja zovem,ali bacite oko na ovo,kako je postavljen balans i ceo mehanizam....e to je luuuddiiillloooo.......Prilog 53177......:lol:.........