Hvala jos jednom..@ Dragon slazem se sa tobom, ovo je idealna velicina sata za moju ruku. @Don Krstic ukoliko budes imao nekih pitanja u vezi Mako Orienta slobodno pitaj, rado cu ti prenijeti svoja zapazanja. Lijep pozdrav
Hvala jos jednom..@ Dragon slazem se sa tobom, ovo je idealna velicina sata za moju ruku. @Don Krstic ukoliko budes imao nekih pitanja u vezi Mako Orienta slobodno pitaj, rado cu ti prenijeti svoja zapazanja. Lijep pozdrav
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
ja sam takodjer postao vlasnik Mako-a,jako sam zadovoljan satom,velicina,izrada,tocnost,sve.
dvoumio sam se izmedju njega i Seiko OM,ali sam naletio na dobru cijenu i uzeo Orient.![]()
bas lep sat.u zdravlju da ga nosis.zanima me i koja je sena bar otprilike.
Prije svega hvala na lijepim željama..obim zgloba mi je nešto malo ispod 18 cm, sat je jako ugodan za nošenje. Ispočetka mi je djelovao pomalo težak, međutim sad sam se potpuno privikao na njega..potrudit ću se da upratim koliko je odstupanje ovog mehanizma..što se cijene tiče to je izgledalo ovako:
Products
------------------------------------------------------
1 x Orient Automatic "Deep" CEM65001B (CEM65001BW) = 74,79 EUR[incl. 0% Tax excl. shipping]
1 x Orient Watch Box C6WB2 (C6WB2) = 2,44 EUR[incl. 0% Tax excl. shipping]
------------------------------------------------------
Sub-Total: 77,23 EUR
Table Rate (worldwide): 14,50 EUR
Paypal 2.4%: 2,20 EUR
Total: 93,93 EUR
Naručen je preko orientuhren-a i ovaj put nisam platio porez i carinuLijep pozdrav
![]()
Poslednja ispravka: dragon (6.4.2011. u 0:27)
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
A koliko bi ovaj izašao sa poštarinom, carinom i porezom Orient Automatik "Deep" CEM65001BW-SLSafir + Box - Taucher - www.orientuhren.de ? Ima Saphire glass i bolju iluminaciju.
Izasao bi 209€ + 10(postarina) * 1.1 * 1.2 = 290€
To su ti 10% carina i na sve to 20% PDV
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Lep opis i sve čestitke na kupovini novog sata, u zdravlju da ga nosiš i dugo da te služi.
Mako ima odličnu reputaciju, pouzdan sat solidnog kvaliteta i jedan je od prodavanijih, ako ne i najprodavaniji Orient sat.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Cestitke na opisu. Ovaj model sam nedavno imao u nekoj zameni, da je tada bio ovaj tekst sigurno bi mi puno pomogao. U zdravlju da ga nosis..
evo da ostavim jedan koment vezan za iluminaciju ovog sata:
ja sam razocaran!! za vikend sam bio napolju ceo dan, bukvalno do poslednjeg zraka sunca, a kada sam se vratio u stan kazaljke su u dnevnoj sobi pod svetlom sijale, a malo malo pa sam isao u kupatila da u potpunom mraku uzivam u pogledu na sat koji je nerealno svetleo! medjutim doziveo sam neprijantno iznenadjenje kada sam 2 sata kasnije otisao u biskop i kada su se sva svetla pogasila ja nisam mogao da vidim koliko je sati, kazaljke se nisu cak ni nazirale!!!
Bookmarks sajtovi