Zanimljivo je kako ljudi koji imaju Speedmaster Pro 3570.50.00 bi zeleli da imaju sad 3573.50.00 sa safirnim staklom pozadi, a ja eto voleo bih da imam sad taj njihov Nije ni cudo sto mnogo ljudi koji mogu sebi da priuste imaju nekoliko razlicitih Speedmastera, stvarno je fenomenalan sat. Bar meni. Gledam po forumima stalno traje bitka izmedju Rolexa i Omege. Ne znam, ja nikada ne bih uzeo Rolexa pre Omege, bilo koje, ne samo Speedy, jer ne znam, Rolex jeste ultra mega extra sat, sve je to lepo, ali me samo ime Rolex vezuje za neka prosla ruzna vremena, devedesete, znate svi na sta mislim. I svi koji se na silu obogate i nase tzv Beclije, odmah kupe zlatan Rolex To je tako u mojoj glavi i gotovo, drugi tu marku tako ne dozivljavaju. Rolex je jako jak u Americi i bar po meni zbog toga drzi tako visoke cene satova koji su ajde eto za nijansu bolji od konkurencije ali cenovna razlika je ogromna. Ne bih sad da i ovde pokrenem lavinu Rolex vs Omega, to je samo moj licni dozivljaj. Daytona i Sub su mlooogo lepi satovi, ne sve varijante ali ima jako lepih.