Citat Corsair kaže: Pregled poruke
Hvala Igore!

Ja sam platio 189$ koliko je bila cena sata na sajtu +19$ FedEx shipping do Chicaga. Tj. prijatelj mi je tamo kupio sat VISA karticom i doneo kada je dolazio kuci u Srbiju! Doneo ga je na ruci pa samim tim nisu placeni porez i carina. Tako da bi ukupna rucanica bila 208$, da ne racunamo ono sto sam ga castio kada mi je isporucio sat!

Ako bi pak ti narucivao sa istog sajta, sat bi te verovatno kostao (199+59)*1.1*1.18=335$ +takse kod nas u zemlji (max do 1000din) pa bi sve u svemu racunica bila opet povoljnija nego da isti kupis u Bomaru! S' tim da bi imao problem sa garancijom ako se satu nesto ne daj Boze desi. Cisto da ti skrenem paznju, mada to verovatno i sam znas..

Pozdrav
Citat dragon kaže: Pregled poruke

Jedino bih Igoru skrenuo pažnju da, ukoliko bude naručivao sat iz inostranstva ima na umu da Fedex i ostale kurirske službe naplaćuju svoje usluge poprilično, pa je računica često drugačija od ove standardne jer takse i dodatni troškovi znaju da odu i do 200e (zavisi koliko se drznu da budu bezobrazni)!

Pozdrav
Ehh, dodatni troškovi, najverovatnije ću ga kupiti u Bomaru ako se odlučim za isti sat!
Iskreno, ne znam kada ću prevazići strah od online kupovine!

Sve u svemu fantastičan je sat! Hvala vam puno, pozdrav!