Hvala dragon! Pohvale uvek dobro dodju.. Necu se uobraziti, ne morate brinut'! :p

Cak naprotiv, rado cu uraditi review bilo kod sata koji dodje u moj posed.. Mislim da bi bila lepa praksa da se vise korisnika ukljuci u diskusiju na tom polju, i da probaju da postave svoja zapazanja na temu satova koje poseduju! Imali bi jednu zaista kvalitetnu bazu podataka na forumu! Naravno sve zavisi od dobre volje i slobodnog vremena.. Sto se mene tice, napisati objasnjenje je najmanje sto sam mogao da uradim u zamenu za svu pomoc koju sam dobio na forumu!

Ako neko ima da pozajmi neki Hamilton, Omegu, Tag i sl. ja se ne bunim da i to odradim, ali za takve modele mi je potrebno min 6meseci, ipak oni zahtevaju paznju i to da ih ne skidam sa ruke! Malo sale!

A sto se tice kozne narukvice, vec sam imao prilike da iskusim te probleme! Ako je vruce u prostoriji ili se ruka oznoji, stvarno zna da pravi probleme! Cak i da nervira po malo dok se ne priviknete.. Sad mi je doslo do glave ono sto ste me savetovali kada sam narucivao sat..
Mada, svidjaju mi se i ove NATO/Zulu narukvice (nisam znao da se tako zovu), videcu da iskombinujem nesto do predstojeceg leta!

Pozdrav