Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 51
Like Tree83Likes

tema: Završna obrada - detalji koji je odaju

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika mihajlons
    Član od
    11.6.2021.
    Lajkovi
    6425
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Završna obrada - detalji koji je odaju

Meni samo nije jasno kako mozes sebi dozvoliti da budes banovan na forumu na kom se diskutuje o satovima. Nisam upucen al ispada da na svaki komentar ovde ima ljudi bi zapoceli svadju. Ja volim da cujem dobre informacije i da ispratim dobru raspravu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Član Avatar korisnika Waldi
    Član od
    31.8.2019.
    Lajkovi
    1188
    Reputacioni uticaj
    9

Određen forumom Re: Završna obrada - detalji koji je odaju

Ljudi, trebaju nam clanovi koji puno znaju i koji to znanje hoce da podele. Nemojte da se ovo pretvori u nove bespotrebne banove i losu atmosferu. Sto se doticnog clana koji je banovan tice, od kako sam citao njegove poruke sa tim novim nick-om, nisam video ni trunku elementarne pismenosti a kamoli “ljubav” prema icemu. Mozda on puno toga zna i siguran sam da kolega Haifisch ne bi bez razloga imao postovanje prema njemu, ali kada neko napise da je “Longines-u i jos nekim brendovima zajednicko to sto ih neko smatra proizvodjacima satova” onda je to za mene kraj ozbiljnog shvatanja. Konstantno je sirio otreznjenje svesti “ne bacajte novac” na to i to, da uopste nisam primetio da li ista sto nije AP,PP,Rolex i sta znam jos, uopste valja za smatrati da postoji. Meni je drago ako on moze da zivi takav zivot, iskreno. Medjutim, nacin na koji je nipodastavao svakog mi je neprimeren. Sa kolegom Haifischom se recimo covek i kada se ne slaze, mora sloziti, jer je prosto nacin komunikacije normalan. Zato mi nije zao sto ne gledam vise poruke koje pocinju malim slovom,bez zareza ili tacke, i jos sa hejtom. Medjutim bice mi zao ako se opet ova tema pretvori u bojno polje gde ce pljustati pasivna i aktivna agresija. Pozdrav za sve i poziv na zdrav razum!
    popovac 76, eee, VLADAN P and 4 others like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •