off topic

Citat milospinkfloyd kaže: Pregled poruke
molim moderatore da obrisu moj post gde sam stavio slike svog sata iz dva razloga:

1) vidim da su se svi utripovali da je replika (zbog posta koji sam ja postavio jer mi je drug trazio da mu nabavim repliku), a ja necu da neko pomislja da ja nosim repliku

2) vidim da vas ne zanimaju pravi satovi ovde jer je 99% tema i pohvala idu na racun "odlicnih i sasvim konkurentnih seiko, citizen i ne znam ni ja kakvih satova" nadam se da nece biti preveliki problem da se poruka obrise, pozdrav
Može da se obriše poruka i nije veliki problem uraditi tako nešto ali to ipak neće biti urađeno.

A odgovor na drugi deo tvoje poruke je da je zaista lepo i divno to što si Seiko i Citizen svrstao u "ne znam ni ja sam kakve satove" dok si jednog Breitlinga stavio u proizvođača "pravih satova" (šta god to značilo). Zaista, drago mi je zbog toga jer si pokazao da si i više nego solidno upućen u istoriju časovničarstva.
Međutim, moram reći samo jedno... kada Breitling kao pravi proizvođač pravih satova (šta god to značilo), bude bio u stanju da sam napravi satove kao što su Grand Seiko SBGW001, Seiko Flightmaster chronograph, Seiko marinemaster SBDX001 i MEHANIZME u njima možeš da pričaš o njemu kao o pravom proizvođaču pravih satova (šta god to značilo) i eventualno da uzmeš sebi za pravo da sa podsmehom i sa visine gledaš na jedan ne tako pravi Seiko.

Pozdrav