Pa, s jedne strane, cini mi se da nema potrebe otvarati posebnu temu za satove na aukcijama, jer sve moze da ide pod Procenu satova, samo bi se naveo i link sa aukcije. S druge strane, mislim da je ideja o kacenju linkova sa aukcija dobra - bas da bismo jedni druge informisali o nekim zanimljivim ponudama i dobili misljenje o originalnosti i vrednosti satova. Ne vidim kako neko moze da reklamira svoju aukciju - mislim, neka proba, ali smo svi tu da kazemo sta o njoj mislimo, pa mozda od reklame ispadne i autoreklama. Internet i jeste dobar jer je protok informacija brz i, uglavnom, slobodan, a cenzura na njemu svedena na najmanju meru. Iskreno, ne razumem u cemu je problem s kacenjem linkova za aukcije.
A sto se medjusobnog dizanja cena tice, ili nekakvog off scene dogovaranja i to je mac sa dve ostrice, i verujem da toga spontano nece biti. Ovaj forum mi i jeste omiljeno mesto za izlazak na netu, jer mislim da je cela ekipa s foruma totalno ok!
Da, btw, dragon pomenu i rubriku sa oglasima, pa da dodam da mi je zao sto se tek poneki sat pojavi tu, i bilo bi lepo kada bi bila mnogo veca ponuda, ali i to, naravno, ide sve s vremenom i rastom foruma. Uglavnom, voleo bih da vidim i stare satove u oglasima, vrlo ih je malo, pa koristim priliku da pozovem sve one koji imaju neke stare primerke da ih slobodno stave u oglase, postujuci, naravno, pravila oglasavanja. Licno, vise bih voleo da kupim od nekoga s foruma, nego od nekoga s Limunda, jer je tamo 90% satova nasminkano za prodaju - to je bar moje iskustvo!
Poz!
Registracija
Help

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi