Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 51
Like Tree2Likes

tema: Satovi na aukcijama...

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Don_Krstic
    Član od
    17.7.2009.
    Lajkovi
    522
    Reputacioni uticaj
    20

Određen forumom Satovi na aukcijama...

Reših da otvorim temu u kojoj bismo kačili linkove sa domaćih aukcijskih sajtova sa aukcijama koje bi mogle biti interesantne članovima foruma. Ujedno bismo mogli jedni druge da pomažemo u proceni vrednosti i zapažanjima jer ipak kada više ljudi gleda veća je verovatnoća da se primete neki skriveni nedostaci...

Eto da ne dužim previše okačiću neke koje se meni čine kao interesantne:

SEIKO KINETIC

SEIKO AUTOMATIK 17 JEWELS

TISSOT - AUTOMATIC

TISSOT - NAVIJAČ

TISSOT PR50

OMEGA SEAMASTER COSMIC

OMEGA DŽEPNI

ROAMER

DUGENA
    Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (15.12.2010. u 22:38) Razlog: Odstupanje od pravilnika - uklonjeni linkovi

Banned
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    72
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Satovi na aukcijama...

Nije losa ideja, mada mislim da je to bespotrebno reklamiranje drugih aukcijskim sajtova, a to ne radi niko. A i mislim da se ovde na oglasima mogu naci mnogo bolji primerci. Koliko vidim svi su satovi u losem stanju. I moja je preporuka da svaki sat koji se kupuje, koliko god se cinio povoljno, treba obavezno pogledati pre nego sto se neko odluci da ga kupi. Sto se tice Omege jeste original. Nije bas najbolja slika, ali mislim da je to ovaj model: http://www.todocoleccion.net/vintage...-601~x14901208

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Ja iskreno nisam za to da ovakva tema postoji na forumu i postoje dobri razlozi zbog kojih smatram da ovakva tema ne treba da postoji a do sada mi je bila praksa da brišem linkove ili teme koje su sadržale linkove do domaćih online berzi. Za sada neka ostane, dok ne odlučim(o) šta i kako dalje.

Do tada, skrenuo bih vam pažnju na jedan oglas u kojoj se prodaje re*lika Tissot PRC200 sata! Re*like drugih proizvođača kao što su Rolex, Breitling, Omega su česte na ovim sajtovima, ali Tissot nije pa se lako može desiti da neko od članova poželi da kupi ovaj "sat".

NE KUPUJTE!

link
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

I ja se slazem da ne preuzimamo aukcijske prodaje sa drugih sajtova...ako ocemo da se malo zabavljamo onda makar mozemo to ovde da napravimo na osnovu ponuda koje vec imamo na temi Prodaje satova...
    Nalik na sam pomenuti link.....

Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

I oglasi na forumu će uskoro biti pročišćeni, insistiraće se na kvalitetnim slikama sata koji se prodaje i sve što ne bude u skladu sa pravilnikom koji je postavljen u sekciji "Prodaja satova" će se brisati. Možda deluje malo strogo ali to je u interesu svih članova foruma.

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Banned
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    72
    Reputacioni uticaj
    0

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    I oglasi na forumu će uskoro biti pročišćeni, insistiraće se na kvalitetnim slikama sata koji se prodaje i sve što ne bude u skladu sa pravilnikom koji je postavljen u sekciji "Prodaja satova" će se brisati. Možda deluje malo strogo ali to je u interesu svih članova foruma.
    Ma nemoj samo da brisete, to prvo vrlo iritira ljude. Drugo, nema tako puno oglasa da bi se brisali. Trece, ovde na oglasima su najposteniji prodavci i pravi ljubitelji satova, pre svega. I ja sam ovde kupi nekoliko odlicnih satova. Kupio bi jos nekoliko samo da sakupim jos para. Tako da ne brisite oglase, nego ih postavljajte!

Član Avatar korisnika sonebg
    Član od
    31.10.2009.
    Lajkovi
    122
    Reputacioni uticaj
    17

Posto tema ostaje da pitam za onaj CITIZEN koji sam postavio na prvoj strani. Koliko da ponudim max i da li je orginal. Naravno koliko moze da se vidi po slici. Buni me sto sam na netu nasao samo slike slicnog ali ne i istog. Kada ubacim one oznake sa poklopca izbacuje mi dosta razlicitih modela.

Član Avatar korisnika sonebg
    Član od
    31.10.2009.
    Lajkovi
    122
    Reputacioni uticaj
    17

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    Ja iskreno nisam za to da ovakva tema postoji na forumu i postoje dobri razlozi zbog kojih smatram da ovakva tema ne treba da postoji a do sada mi je bila praksa da brišem linkove ili teme koje su sadržale linkove do domaćih online berzi. Za sada neka ostane, dok ne odlučim(o) šta i kako dalje.

Do tada, skrenuo bih vam pažnju na jedan oglas u kojoj se prodaje re*lika Tissot PRC200 sata! Re*like drugih proizvođača kao što su Rolex, Breitling, Omega su česte na ovim sajtovima, ali Tissot nije pa se lako može desiti da neko od članova poželi da kupi ovaj "sat".

NE KUPUJTE!

link

Dragon upravo si sa ovim sebe demantovao i zbog ovakvih stvari mislim da treba da postoji ovakva tema. Ali samo jedna bez razvodnjavanja i bez ruzenja ostatka foruma za koji mislim da je najbilji forum i najkulturniji za koji znam.

Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Kao što sam napisao i u poruci koju si citirao, tema je aktivna dok se ne odluči šta i kako dalje. Možda ostane u ovoj formi, možda se promeni u određenoj meri a možda će se zaključati. Videćemo.

Pozdrav

Banned
    Član od
    5.8.2008.
    Lajkovi
    2006
    Reputacioni uticaj
    0

Mislim da bi tema trebalo da ostane.Svi koji su na ovom sajtu,znaju za sve ostale na kojima se prodaju satovi,tako da mi to bas i ne lici na reklamiranje.
    Mislim da je potreba ovakve teme svrsishodna,jer bi ona trebalo da bude edukativnog karaktera i da se ljudi u konsultaciji sa drugim clanovima foruma posavetuju ukoliko zele da kupe neki sat.A linkovi koji ih prikazuju,samo mogu da pomognu,bar u onom vizuelnom delu kupovine sata.Mozda neko primeti nesto na satu sto neko nije video...itd.
    U svakom slucaju tu su moderatori i adminstratori da odluce o daljoj sudbini ove teme.

Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •