-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Nova Glashütte Original manufaktura
Pozdrav imam shvajcarski sat OLMA ostao od dede kupljen u Belgiji pre i veoma je star, ostao nam u nasledje.sa prednje strane pise OLMA Allmaster 25 jewels Caravelle, dok sa zadnje ima urezan natpis Olma sa Brodom.Interesuje me kolika je cena ovih satova? i koliko vrede? Hvala na pomociPrilog 60084Prilog 60085Prilog 60086
Ako se neko razume nek mi odgovori Hvala.nov sam pa tek sada videh da treba i slike da se izbace,a lepse nisam mogao uraditi.INACE PRAVI KAIS JE BIO KOZNI AL JE PROPAO OD STAROSTI
-
Re: Nova Glashütte Original manufaktura
Citat:
VLADAN P kaže:
Zato što su žene ''normalne'' i vole NOVE stvari a ne ''tamo neki sat star 30 godina koji je nosio ko zna ko'' :big_boss:
ili bi mozda tele neki koji je licni rucni rad za pomenutu ;) vidis nisam se toga setio, sta da se radi mi muskarci starinari :D ako ga je pride nosio neki tamo fudbaler jos bolje ;) a ako nije ,pih sta je to malo zaperes nov kajs i na ruku :D
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Seiko automatik original
-
Re: Seiko automatik original
Taj Seiko je prema serijskom broju proizveden decembra 1984.
Koliko sam video, cene im se krecu do otprilike 30-ak €
-
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Citat:
aubrate kaže:
Vlasnik sam Zodiac sata vec neko vreme i zeleo bih da ga prodam. Posto nisam toliko iskusan sto se tice cena, interesuje me moze li neko da mi kaze koliko se ovaj sat trenutno kotira kod nas i da li je moguce prodati ga?
U pitanju je Zodiac Z07008, koliko znam, ovakvi se vise ne proizvode. Z07008, ZO7008, Zodiac watch, Zodiac Desert Master watch, Zodiac Desert Master watchesOvo je taj sat.[/url]
Hvala vam unapred na odgovorima.
Niko mi nije odgovorio, nadam se da neko moze da mi pomogne, stavio sa cenu na 180e, a jedan decko mi kaze da je realna ecna oko 70e. Sta je tu tacno? Takodje, ako bi neko mogao da mi kaze vrednost ovog sata - Royal London Watch 4445 (12204257) - Kupindo.com - bio bih veoma zahvalan.
-
Što se Royal-a tiče bolje ga ne kupovati.Za te pare može da se nađe kvalitetniji sat(Casio,Seiko,Festina...)
Inače i navedena cena je nabudžena.
Za Zodiac ne znam šta da ti kažem.Ja da ga prodajem bio bi zadovoljan sa 100-tinjak evra.
Možda da staviš cenu od 130 pa da vidiš reakcije.
-
Hvala puno, stavio sam nizu cenu, 120e - Polovni satovi - Svet Satova
Slicnu cenu sam stavio na kupindu, valjda cu imati vise zainteresovanih
Ja sam bio u zabludi sto se tice cene, jer mi je lokalni casovnicar (koji prodaje slicne satove) rekao da Zodiac vredi puno, 300+ eura. Koja laz :)
-
Re: Francuski satovi
pozdrav,može jedan upit
čudan sat,našao ga u nekoj plavoj drvenoj kutijici
čini se kao budilica
možda nešto vrijedi a možda i ne.
na prednjoj strani ništa ne piše
straga na vrhu je znak lava
u sredini je krug gdje piše: A.V. te u polukrugu piše: depose brevete
http://thumbnails104.imagebam.com/24...6241995993.jpg http://thumbnails103.imagebam.com/24...d241996012.jpg
http://thumbnails106.imagebam.com/24...1242002962.jpg http://thumbnails101.imagebam.com/24...4242002980.jpg http://thumbnails101.imagebam.com/24...1242002992.jpg
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav svima, koliko vas ima...
Jedno pitanje za Fotopetra:
Koliko vredi ova Omega De Ville (mislim na realnu prodajnu cenu kod nas ili u Hrvatskoj), dzepni,pozlata kao nov u kutiji!
Zamolio me brat od tetke da mu proverim ,prodaje ga a ne zna koja mu je vrednost!Nosio je kod nekog zlatara koji mu je ponudio 300 evra ali mu se ucinilo da vredi vise, sudeci po profilu ponudjaca!
Sat je od njegovog pokojnog oca (advokata) ,i nije nikada nosen i nema papire.
Slike su malo mutne ,ali se vidi o cemu se radi.Nisam ga otvarao da slikam mehanizam jer nije bilo uslova...
Hvala unapred!
Prilog 60975Prilog 60976
-
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Dobar dan svima,molio bih za pomoc.Imam ovaj sat,potpuno nov,ali nemam predstavu ni da li je neka "marka",i ako jeste,koja je i ,naravno,procenu vrednosti.Prodao bih ga,jer sat uopste ne nosim.Poznanik mi je rekao da je to limitirana serija(valjda zbog te oznake "FSS").Ono sto jos mogu reci je da sam ga dobio u luksuznoj,koznoj kutijici,na poledjini sata pise na engleskom da je od nerdjajuceg celika,vodootporan 5tm,napravljen u Svajcarskoj,a nema nikakvog serijskog broja.Unapred hvala na izdvojenom vremenu.
-
Pomoc :)
Zdravo :) Pre nekoliko dana trazio sam nesto u drugoj kuci i pronadjem rolex sat iz 1979god. Pa me interesuje kolika je vrednost tog sata? A i ne moze da se navije jer se pokvarila ta iglica,ali sat radi,pa koliko bi kostalo to da se namesti ? Unapred hvala na pomoci :)
Ovako izgleda sat : http://images.europeanwatch.com/images/17/17531-1.jpg
-
Dobro dosao na forum.
Potrebno je da postavis dobre slike svog sata, kako bi neko mogao da ti pruzi vise informacija.
-
8 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Rus_PA kaže:
Dobro dosao na forum.
Potrebno je da postavis dobre slike svog sata, kako bi neko mogao da ti pruzi vise informacija.
Evo slika samo..sat nisam ni brisao ni nista..mnogo je lepsi uzivo i kad bi se obrisao..jedva sam i ovo uslikao los mi je aparat strasno.
Prilog 61437Prilog 61438Prilog 61439Prilog 61440Prilog 61441Prilog 61442Prilog 61443
-
Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi odgovori. I kako da znam da je ovaj sat original..tj sta vi mislite ?
-
Za procenu originalnosti, a i eventualnu popravku najbolje da odneses sat kod nekog casovnicara. Ovde imas listu casovnicara, pa izaberi nekog najblizeg tebi.
Servisi satova | Svet Satova
-
Citat:
Lepotan kaže:
Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi odgovori. I kako da znam da je ovaj sat original..tj sta vi mislite ?
Koliko vidim, sat već prodaješ na jednom sajtu kao original i ispravan, tako da ne znam koliko ti je ozbiljno ovo pitanje.
-
Seiko 6139-7060
Nakit, satovi i dragocenosti : Seico Chronograph Automatic-prodato - ID 5117934 - Kupujem Prodajem
Covek je greskom napisao Seico, ne obracajte paznju na to. Mene zanima sat sa fotografija iz oglasa.
Pomozite kolezi...
-
Po tom serijskom broju je proizveden 1976.
Ima i original narukvicu sto je svakako plus. Izgleda da mu je potrebno dobro poliranje.
-
@GIvan Pozdrav druze, lep je taj Seiko sa linka, iako mu treba poliranje, ali mnogo je vaznije u kakvom je stanju mehanizam. A to bi trebalo da pogleda casovnicar.
@Lepotan taj Rolex, koliko vidim sa fotografija je kopija!
-
Kako vam se ovako sa slika cine kazaljke sekundare i stoperice ? Nisam uspeo nigde da vidim bele ovog oblika.
-
slazem se sa tolarbom i za seiko i za rolex.GIvan ne mogu sad da se setim kakve su tacno kazaljke bile na mojem seiku.mislim da na forumu ima par tih seika pa uporedi.
-
Gledam sad po internetu i cini mi se da bi na tom modelu trebalo da su crvene kazaljke.
Uzmi ovo sa rezervom.
-
-
Citat:
23jewels kaže:
Na zalost, nije isti, ovaj Bakijev ima crvene kazaljke a "moj" bele !
-
e eto ga takve su bile.na ovom satu koji je 23jewels naveo je sve u orginalnom stanju.
-
Citat:
GIvan kaže:
Kako vam se ovako sa slika cine kazaljke sekundare i stoperice ? Nisam uspeo nigde da vidim bele ovog oblika.
Ajde,zbog kolega,da ponovim ono što sam Ivanu napisao u P.P.
Buni me oblik kazaljke na hronografu.Ovakav oblik obično ima crvenu ili narandžastu boju.
Ima modela i sa belom kazaljčicom ali onda je ona drugačijeg oblika (tanja).
-
Slažem se sa Vladanom i mislim da kazaljke nisu original.
Možda bi bilo najbolje kontaktirati proizvođača i poslati im sliku. Koliko se sećam, Serb je pisao Seiku i bili su ažurni u odgovorima.
-
Kazaljke štoperice trebalo bi da su crvene tako da nešto nije u redu. Koliko vidim na netu ,kod nekih je minutna kazaljka štoperice trapezasta ( kao i na satu iz oglasa ) a kod nekih je ravna. Slažem se sa rečenim da treba videti u kakvom je stanju mehamizam. Treba videti da li su bele tačkice na brojčaniku ( što nikako nebi valjalo ) ili na staklu. Osvetljenje je očuvano što bi trebao biti dobar znak jer to znači da sat nije primio vlagu. Inače koliko vidim sat je već prodat.
-
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Poštovani ,
Pre par godina sam dobio na poklon sat Piaget od 18k zlata ,mehanički sa ručnim navijanjem.Zanima me dali neko zna koji je ovo model i kolikaPrilog 61480Prilog 61481Prilog 61482Prilog 61483 mu je tržišna vrednost ? Pozdrav
-
Hvala svima na odgovora. To sto je prodat je bila rezeevacija prema meni ali odustacu od kupovine.
-
Citat:
ckvrlj kaže:
Koliko vidim, sat već prodaješ na jednom sajtu kao original i ispravan, tako da ne znam koliko ti je ozbiljno ovo pitanje.
Ne prodajem sat..to sam samo stavio da vidim koliko bih mogao da dobijem za sat ako ga namestim i ako je original..da vidim kolika mu je cena..inace mislim da cu ga ostaviti za sebe.
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Ok. Iz tvog oglasa se to nikako nije moglo zaključiti:
Prilog 61489
-
Posto smo ustanovili da je rec o kopiji, a o njima se ne raspravlja, zavrsavamo sa tom pricom.
-
-
Citat:
Rus_PA kaže:
Posto smo ustanovili da je rec o kopiji, a o njima se ne raspravlja, zavrsavamo sa tom pricom.
Pa vidis da nisam stavio cenu nego ponude koje pocinju od 1e. A po cemu znate da je kopija ? Msm da znam dal da nosim u radnju ili ne ?
-
Po cemu znaju da je kopija?
Pa izmedju ostalog i zbog toga da se ne "nalazi slucajno u drugoj kuci" (tako si napisao u prvom postu) rolex od 4700 dolara!Kada neko izbroji tolike pare za sat,zna gde mu se nalazi u svakom trenutku i ne zaboravlja ga po tavanima i fijokama...
-
Citat:
stanis kaže:
Po cemu znaju da je kopija?
Pa izmedju ostalog i zbog toga da se ne "nalazi slucajno u drugoj kuci" (tako si napisao u prvom postu) rolex od 4700 dolara!Kada neko izbroji tolike pare za sat,zna gde mu se nalazi u svakom trenutku i ne zaboravlja ga po tavanima i fijokama...
Pa po tome sigurno ne mogu da znaju..jer je taj sat doneo moj brat iz Italije..a mene satovi i to uopste nisu ni zanimali..nego sam sad pogledao na netu koliko kosta..pa reko da se raspitam koliko bih ja mogao da dobijem. Inace ga necu prodati..jer je to poklon od njega.
-
Mislis da je u Italiji drugacije?Pa i tamo su to velike pare...
-
Mercedes sat (dobijen pri kupovini novog mercedesa)
-
Re: Mercedes sat (dobijen pri kupovini novog mercedesa)
Dobro dosao na forum.
Ne mora da znaci da je kopija, pre bih rekao neki njihov reklamni sat koji su davali za razne stvari. Dosta proizvodjaca automobila je to radilo. Ovde bih rekao da je u pitanju neki kineski mehanizam.
Cenu ne bih komentarisao, ali znam da ovakvi satovi nisu bas najtrazeniji.