Zamolila bih ako bi mi neko dao procenu za Cartier sat na predhodnoj stranici! HVALA!
Printable View
Zamolila bih ako bi mi neko dao procenu za Cartier sat na predhodnoj stranici! HVALA!
za sada sve naslućuje na kopiju ali bi bilo lepo da se vidi mehanizam,sve u svemu ne preporučujem ulaganje...
hvala lemi
Molio bih da neko da procjenu za buren sat na 139. str. Hvala!
Drago forumasi,
posedujem sat marke breitling aerospace i zanima me da li moze neko da proceni njegovu vrednost,kao i gde se nalaze radnje/osobe koje otkupljuju takve satove. (trenutno nisam u mogucnosti da napravim fotografije,pa cu pokusati da ga opisem detaljnije: pozadi na poklopcu stoji oznaka A19340, ima dva digitalna ekrana na kojima moze da se menja sta se prikazuje, vreme,datum,stoperica. i umesto broja tri se nalazi avioncic).
Pozdrav.
Rezultati pretrage za breitling aerospace A19340 su vecinom replike kao sto je ova sa slike.
Prvo za procenu autenticnosti je najbolje da postavis kvalitetne fotografije sata u temu ili da posetis nekog casovnicara.
Prilog 69468
Pozdrav svima... Imam ovaj sat oko 15-20god, zelim da znam koliko vredi i da li je vredan restauracije i popravke, ili mi to nije isplativo i bolje je da ga cuvam takav kakav je??? Mehanizam radi savrseno... Unapred zahvalan... :)Prilog 69469Prilog 69470Prilog 69471Prilog 69472Prilog 69473Prilog 69474Prilog 69475Prilog 69476Prilog 69477Prilog 69478Prilog 69479Prilog 69480
RED Ferrari Chronograph 24249 Chronomat Watch
acid- engraving on the rear side: Eberhard&co Ferrari 5atm 2248 31041
Da li neko moze da mi pomogne da procenim vrednost ovog sata?
Prilog 69576
Kod procene vrednosti je obavezno postavljanje sopstvenih slika, a ne slika sa interneta.
Takodje je pozeljno da slike budu sto boljeg kvaliteta.
vidjao sam slicne eberharde, bile su to replike, ima ih jako puno, jos ako se na nekoj nalazi ferarijev logo, veca verovatnoca da ce se replicirati, za slucaj da je replika, njena vrednost je NULA
Pozdrav,
Nasledio sam ovu Helvetiu koja za mene, a možda i neke druge, ima veoma zanimljivu priču.
Naime, sat je dodeljen Branku Plešeu, fudbaleru tadašnjeg HŠK Građanski iz Zagreba, za osvojeno državno prvenstvo 1936/37. Inače Branko Pleše je bio i reprezentativac tadašnje Jugoslavije u periodu 1937-1946.
Sat je pretpostavljam pozlaćen 14k, stanje se može videti na priloženim fotografijama i ispravan je - radi.
Zanima me, naravno, da li neko može da proceni vrednost ovog sata.
Ljudi, da li se vama čini da postoji ogroman raskorak između cena ovih satova?
Prilog 70102Prilog 70103
Ovaj prvi ima i knjižicu sa uputstvom i opisan je kao original. Ukoliko su oba original, a sat jeste ređi primerak, meni se čini da je dvadesetak evra naspram četiri stotine ogromna razlika.
400e, smesno.
Trebao si da ga stavis u onu temu sa smesnim oglasima.
Po opisu bih rekao da ne postoji isti sat u ovom univerzumu.
naravno Neso, to je ono sto sam ja napisao u poslednjoj temi o nasim iskustvima u kupoprodaji satova, 400 evra, pa sta je to, nije nista, naravno nije nista za mene jer ih nikada nisam ni video niti znam kako se dolazi do tolikih para(mislim na prevaranta koji je izgubio ili nikada nije imao kontakt sa realnoscu), e to je vec patologija, prezirem slicne prevarante, zato voliko žuči u poruci
Znam da ovaj drugi oglas komotno može da se stavi na temu sa smešnim oglasima, ali sam ga ipak ovde stavio radi upoređivanja cena. Vidim da je jedan ovakav prodat na e-bayu za 325$ (RARE Vintage Casio Cosmo Phase Heavy Steel Cased Screw Back CGW 500 | eBay), ali ovaj sa drugog oglasa debelo preteruje. Ipak, ne znam šta da kažem o ceni od 2500 dinara, pa sam zato i stavio oba oglasa ovde jer ne znam kako bi se ovom modelu mogla utvrditi realna cena kod nas. Da je u pitanju neki model koji se relativno često pojavljuje, bilo bi lakše, ali ovako je zaista teško.
Ako se malo bolje pogledaju slike, ovaj "nas" prodavac je stavio iste te slike od sata sa ebay-a.
Eh, kada bi oglasi na KP imali komentare... :)
Znate li ko je prodavac i da li ovaj sat vredi taj novac :
Nakit, satovi i dragocenosti : Custom Pilot B-Uhr 47mm - ID 6593864 - Kupujem Prodajem
Meni se svidja ali mi trebaju ove informacije.
Naš član, Don Krstić, Nikola. A sat vredi onoliko koliko ti se dopada, čini mi se da nije precenjen.
Hvala !
ako te nemrzi da čekaš porudžbinu,možeš proći malo jeftinije....http://manbushijie.com/productshow-234-6.html
mislim da ima čak objašnjenje kako se može poručiti sa tog sajta,ali bez 25 dana čekanja nećeš proći....
A dali im ko da bi meni mogao pomoci oko jednog sata i otkriti koja je njegova maksimalna vrijednost! Radi se o Omikron satu,Made in Swicerland,Montre Ancre? Postoje tu jos neke oznake al ako ima neko da bi mi mogao dati kakav savjet bio bi mu zahvalan!
Posto si nov clan, necu brisati poruku, ali postavljanje svojih slika je obavezno!
Uputstvo i pravilo mozes procitati ovde.
Dobro dosao na forum.
Napomena moderatora:
Post je obrisan zbog neadekvatne slike. Uputstvo za postavljanje slika i ostalo što je bitno za ovu temu možete pročitati kada kliknete ovde.
interesuje me vrednost ove omege i kako naci bateriju za njuPrilog 70664Prilog 70665Prilog 70666
Interesuje me vrednost sata...Prilog 70852Prilog 70853Prilog 70854Prilog 70855Prilog 70856Prilog 70857Prilog 70858Prilog 70859Prilog 70860
vidim da je cifer ostecen.jako je nezgodno odrediti vrednost sata vlasnici se obicno uvrede.nije velika vrednost.
kakve veze ima slobodno procenite..nema ljutnje..
Interesujeme vrednost ovog sata, tačnije da li uopšte vredi..
Reč je o A.Lange&Sohne rucnom satu, ali koliko ja vidim radi se o kopiju.
Prilog 70957Prilog 70958Prilog 70959Prilog 70960Prilog 70961Prilog 70962Prilog 70963Prilog 70964
Kopija je u pitanju 100%.
Kolekcionarima i ljubiteljima nema nikakvu vrednost.
Interesuje me da li je ovo original sat, i da li nešto vredi, lično mislim da nije, ali mi treba i vaša pomoć.
Prilog 70993Prilog 70994Prilog 70995Prilog 70996
Sto se tice originalnosti: sigurno je original, nisam jos vidio PC da bi bio fejk.
Cjena novog je verovatno nekde u rangu 150e, za polovnog ako ti neko plati 50e uzimaj i bjezi :D
hvala na odgovoru
Pozdrav svima, da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovom satu, tj. da li ima neku vrijednost.
Prilog 71653Prilog 71654Prilog 71655
Pozdrav svim clanovima sajta.
Imam ZENITH koji sam dobio od tece pre nekih 25 godina iz Svedske.Znam da mu je calibar 2562pc,zlato 18k.Sa spoljne strane poklopca pise 979D641 a sa unutrasnje 18k 0,750 NA 6584 2.
Interesuje me da li neko zna koji je model sata,godiste i kolika mu je priblizna cena, unapred hvala.
Prilog 71659Prilog 71660Prilog 71661
Zeleznicarski sat sa ruskim molnija 3602 mehanizmom. Sat neodoljivo podeca na molniju, pretpostavljam da je neka njihova verzija za izvoz ili sta vec. Sto se tice cene nisu bas popularni i trazeni, tako da se mogu naci kao novi za 20e.
Dobro dosao na forum!
Hvala na brzom odgovoru.Citat:
Zeleznicarski sat sa ruskim molnija 3602 mehanizmom. Sat neodoljivo podeca na molniju, pretpostavljam da je neka njihova verzija za izvoz ili sta vec. Sto se tice cene nisu bas popularni i trazeni, tako da se mogu naci kao novi za 20e.
Dobro dosao na forum!
Naletio sam na dosta molnija satova na ebay-u koji su potpuno identicni kao ovaj, samo sto na njemu ne pise molnija, pa sam mislio da je u pitanju neka kopija.