Nick , od srca hvala na pohvalama ! ! !samo bih da dodam, da velike zasluge ima forum i moji drugari sa foruma . Kako u pomoći za izbor, tako i u druženju , (da ne kažem) obučavanju , bodrenju ....
Nick , od srca hvala na pohvalama ! ! !samo bih da dodam, da velike zasluge ima forum i moji drugari sa foruma . Kako u pomoći za izbor, tako i u druženju , (da ne kažem) obučavanju , bodrenju ....
Ništa lepše nego kad na ovako malom mestu ima toliko predivnih ljudi.Čestitke za drugare!Veliki pozdrav svima!
@bajker01
Znas sta je lepse? Kad se ulogujes na forum,a tamo dole na kraju,gde se vidi ko je prisutan,sve vrvi od "pluseva"-prijatelja.
Cuj ovog, kicato mu...Jet ti oces modu, jel... estradu?
Onda kupi lepo Amrani, versaci, Kenzo (prc, japanac
) i nece da bude kicasto
Kupio si satinu, bre, pod tenak da ga stavis, nista mu biti nece.Iako i dalje mislim ono sto napisah u sms-u, ne mogu reci da mi nije drago sto si sebe ponovio jednim ovakvim satom. Sat je fenomenalan
![]()
Baki ja mislim da bi ti sad lepo lego jedan stari mehanicki hronograf al da bude dobar i orginalan u potpunosti.malo kontrasta casiu bas bi leglo
...heheeehhh... brat moj , znaš ti već za moje ne sanice, kad počMu satovi pred oči da izleću.Zato, zbog radi zdraaavlja sam morao
![]()
![]()
__________________________________________________ ___________________________
Jagose , ma nisam ja te sreće, da me "zabode" neki recimo Seiko vintage chrono u takvom stanju![]()
Mada, nikad se ne zna, možda ovih dana i izleti neki, ko to zna... uuuhhhh , kako bi voleo onaj "Blue Eye"![]()
![]()
Ali je do njega teško stići ! Pa vidi ga bre !!!!!![]()
![]()
...ali neće mene "to june da mune"
![]()
![]()
Poslednja ispravka: backarelli (2.10.2012. u 18:22)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Morao sam![]()
SATITIS me ne pušta , te sam se dočepao željenog i sada već legendarnog ...
----------Seiko Vintage Chrono 6139-7060 "Blue Eye"----------
Neću mnogo daviti pričom, jer je već dosta toga rečeno o satu . Ovaj dasa je rodjen Jula 1976 godine . Može se reći, vrlo očuvan, sve je na njemu originalno, mašina radi kao singer ! Kako smo već i navikli od vintage Seko modela, vrlo je precizan, a odstupanja minimalna. Ono što ga čeka je poliranje i ima da izgleda kao iz radnje !
Evo par slika pridošlice ...
![]()
![]()
...evo kako na ruci izgleda =>
![]()
![]()
...nadjoh neku bezvezni "kožni" kaiš za probu. Ovde će sevnuti neka plava (tamnija) koža iz "trkač" serije (vintage sa tri rupe) =>
![]()
![]()
Vidjaćemo još ovog lepotana u "sat pre-posle servisa" , za sada ovoliko.
Takodje bih da se zahvalim članu jagos na pomoći oko ovog odličnog , očuvanog i zajsta "šmek" sata !!!
Veliki PozzZZZ -backarelli-![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bravo baki, drago mi je da si nasao zeljeni model.
Kao sto kazes, kad se ispolira i kad dodje neka racing narukvica, bice to nesto posebno![]()
Odlican je sat! Cestitke,brate.
![]()
P.S.
A koga je to ikada napustio SATITIS?
Bookmarks sajtovi