Dali mi može neko pomoci pri identifikaciji i validnosti ovog Breitling modela rucnog sata ? S prednje strane piše swiss made, na pozadini manufacture en suisse etanche 4 jewels Hercules 2003 GK2188 :( Prilog 63874
Printable View
Dali mi može neko pomoci pri identifikaciji i validnosti ovog Breitling modela rucnog sata ? S prednje strane piše swiss made, na pozadini manufacture en suisse etanche 4 jewels Hercules 2003 GK2188 :( Prilog 63874
pozdrav...ja lično mislim da sat nije original,možda grešim,ako nije problem postavite više slika.....
Meni deluje da je Brajtling replika. Krunica je izgubila sloj hroma. Na original satu, krunica je od čelika.
Treba postaviti vise kvalitetnijih slika.
Razmišljam o kupovini ove Rakete.Kućište je valjda u redu,mehanizam i cifer odgovaraju,samo me interesuje da li ide baš ta nijansa boje cifera u ovo kućište.U katalogu 1979 su ovakve Rakete sa 3 drugačije nijanse boje.Ne bih hteo kupiti frankena od delova iz devedesetih.Molim poznavaoce da mi pomognu!Da li bi ovaj sat mogao biti star tridesetak godina?
Mint Soviet RAKETA Watch Beautiful TV Dial Chromed Case Day Date USSR | eBay
takvih satova ima dosta kod nas,neznam odakle si....na tom satu je sve original mislim da nije u pitanju boja cifera nego požuteo pleksi,ako si iz srbije potraži ih ovde cena im se kreće oko 15 eura za super očuvane primerke...
interesuje me vrednost ove omege i kako naci bateriju za nju.Prilog 64170Prilog 64171Prilog 64172Prilog 64173Prilog 64174Prilog 64175
koliko vredi vostok sa olimpijade 80?
Dobro dosao na forum.
Najbolje da postavis slike sata, posto dosta zavisi od stanja u kome se sat nalazi.
Ako je u dobrom stanju rekao bih negde oko 15-20e, mozda moze i malo vise, ali sve zavisi od stanja.
zao mi je zbog slika jer mi ukrali aparat pa sa telefonom slikam..
Prilog 64870Prilog 64871Prilog 64872Prilog 64873
hvala na brzom odgovoru...meni je ovaj sat prelep i mislim da cu da ga sredim za sebe...
vredi ga srediti,zanimljiv je model....:thumbup:......
:yes4:
Prilog 65279Prilog 65280da li neko zna nesto o ovm satu?pise ramba i antimagnetik
Prilog 65335Prilog 65336Prilog 65337
Ne znam koja je marka sata na ciferu pise swiss made ako neko moze da mi kaze, nazad na mehanizmu pise SU zim 2602 i koja je njegova vrednost ? Hvala unapred.
Nažalost, ovaj sat je tzv. frankenštajn. Na brojčaniku se jasno vidi da je švajcarske proizvodnje, premda ne mogu da pročitam brend, a mehanizam je od nekog sasvim drugog sata sovjetske proizvodnje (ZiM- Завод имени Масленникова; SU - Soviet Union, skraćena oznaka za Sovjetski Savez). Mehanizam sam po sebi nije loš, ali sat nema kolekcionarsku vrednost, jer je frankenštajn. To je kao otprilike da imaš BMW sa jugovim motorom.
Ok, hvala puno, to sam i ja predpostavio da je nesto menjano, hvala.
Sat je u omikronovom kucistu i izgleda da je i mehanizam omikron dok je cifer seiko .
Sat pocne da radi oko 5 sekundi kad ga malo protresem , probao sam da ga navijem ali u toku navijanja samo klikne i nece ni da krene. Koju vrednost ima ovaj sat i koliko bi kostala popravka odprilike ewo i slika http://imageshack.us/a/img46/8678/origin...427477.jpg
http://imageshack.us/a/img35/3610/origin...427485.jpg
evo i linka sa limunda gde je bio Seiko automatski sat (11427633) - Limundo.com
Dobro dosao na forum.
Pretpostavljam da je pukla opruga na satu i da treba da se zameni.
Taj sat je kolekcionarima i ljubiteljima satova ne zanimljiv, posto je u pitanju frankenstajn(clan Nesa je par poruka iznad objasnio slicnu stvar).
Dobio sam Rado diaStar 152.0343.3, ne znam nista o njemu, pa bih zeleo nalo da se informisem i da ga mozda prodam. Sad je dugo koriscen i narukvica je u malo losijem stanju.
Prilog 65465Prilog 65466
zanima me vrednost ovog seika. ako neko moze da mi kaze. 7T32 6M90
Prilog 65664Prilog 65665Prilog 65666Prilog 65667
MARKO777
Slike su loše i ne vidi se pravo stanje sata.To što je sat ''zlatan'' i nije mu neki +.
Ako je vizuelno u dobrom stanju traži 70 evra a prodaj ga za 50. Obe cifre +,- 10 evra.
ok..u stanju je 9.8/10..hvala puno ..pozz..
Pozdrav forumasi i jel moze pomoc - imam Grovanu u ponudi ekstra je stanje ali ne znam koliko da je platim i koliko vredi evo slike pa ako moze neko da mi pomogne bio bih zahvalan.
Prilog 66673Prilog 66674
Jel moze neko da mi odgovori posto treba do veceras da odgovorim da li uzimam sat ili ne?
Imam Darwil super flat luxe 62 u srednje ocuvanom stanju , potpuno je ispravan i tacan , koja bi bila neka njegova cena u prodaji ?
za Miloša....cena za takvog darwila se kreće oko 1000 din....
Kolika je okvirna vrednost ovog sata?
Prilog 66974
Naravno, ovo je Omega Seamaster Chronometer f300Hz. Koliko sam video, primerak ima originalnu narukvicu. Ne kupujem, već uslužno pitam.
Moze li mi neko reci kolika je okvirna vrednost sata Omega De Ville sa prilozenih slika?
Prilog 67236Prilog 67237Prilog 67238
Nesto od informacija sto bi vam mozda koristilo je da je sat iz 1984. godine, kupljen u Poljskom Pevex-u za 970 maraka.
Zanima me vrednost u neispravnom stanju jer bih hteo da ga nosim na popravku, ali ne i da platim istu vise nego sto sam sat vredi. Koristila bi i informacija koliko vredi ispravan. Hvala. :)
Nažalost, ovakvi satovi se mogu naći za manje od 100€, jer nisu na ceni kao i njihovi mehanički rođaci. Ukoliko je kvar neka sitnica, što može da bude slučaj kod kvarcnog sata, možda će i cena popravke biti niska. Čak i ukoliko se ispostavi da je kvar težak, ili da treba menjati ceo mehanizam, predlažem da sat sačuvaš za sebe, budući da je porodična uspomena.
Molio bih vas za mišljenje o ovom satu. Sat je marke buren, ispravan je. Naprijed je logo britanske artiljerije (ubique quo fas et gloria ducunt). Interesuje me približna cijena.
Prilog 67767Prilog 67768Prilog 67769
Kupila sa ovaj sat sa jos nekim predmetima za sitne pare na vasaru (300din) pa me zanima ako neko moze da proceni da li on uopste vredi ili je za u kantu :) HVALA UNAPRED!!!
P.S. Evo i slika!!! Prilog 67877Prilog 67878Prilog 67879Prilog 67880Prilog 67881
To smo nekako i predpostavljali :/ al eto, vrijedi pitat profesionalce.
Njegova vrijednost znaci nije nista veca od onih jeftinih satova sa pijaca ?
Prilog 68399Prilog 68400Prilog 68401Prilog 68402Prilog 68403
Interesuje me misljenje o ovom modelu sata i njegovu pribliznu vrednostPrilog 68780
Molim jos jednom za pomoc.dobio sam puno razlicitih informacija o ovom satu pa ako neko zna neka mi pomogne.u pitanju je (bar tako pise) veritable montre chemin-de-fer
izdat povodom neke 70 to godisnjice...i koja mu je vrednost odprilike...unapred hvala
Ja ti mogu reci samo da je mehanizam unitas 6498, a za ostalo ces morati da sacekas neke druge clanove da se oglase.
Koliko vredi Citizen automatic Bullhead? Servisiran, ispravan, bez ogrebotina na staklu i dobro ocuvan.
Prilog 69030Prilog 69033Prilog 69034
Prilog 69035Prilog 69031Prilog 69032
Mislim od 100 do 150
Ukoliko ti znači, znam da se jedan takav u panda fazonu (beli brojčanik, crni podbrojčanici) prodavao po ceni od 150€, mada pretpostavljam da je bilo prostora za korigovanje cene. Primerak o kome govorim je prema rečima prodavca bio servisiran i imao je račun za pruženu uslugu.
Hvala! Mislio sam da su skuplji.
za crtica....u pitanju je ut 6497 i vrednost sata je max 50 eura....
za tiha...ja sam imao takav potpuno sredjen i prodao sam ga za 100 eura,tako da mislim da se nemože izvući više...bar za sad...
Pozdrav svima,
Da li iko može da mi kaže koliko može da vredi zlatni sat MARVIN iz 1975. godine, koji je poklon od
Josipa Broza Tita? Svi metalni delovi sata su od zlata. Vrlo malo je nošen, nije oštećen, radi i dalje bez ikakvih problema.
Svaki delić na njemu je originalan, kaiš od kože kao nov. Sa zadnje strane, na zlatnom poklopcu, nalazi se Titov potpis, urezan u samu ploču. Sat je dobijen za posebne zasluge i postignute rezultate u JNA. Tito ga je lično uručio.
Prilog 69076Prilog 69077Prilog 69078Prilog 69079Prilog 69080