Naš član, Don Krstić, Nikola. A sat vredi onoliko koliko ti se dopada, čini mi se da nije precenjen.
Naš član, Don Krstić, Nikola. A sat vredi onoliko koliko ti se dopada, čini mi se da nije precenjen.
Poslednja ispravka: RUS (23.6.2013. u 21:28) Razlog: Spojene poruke
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Hvala !
vezba stvara majstora
ako te nemrzi da čekaš porudžbinu,možeš proći malo jeftinije....http://manbushijie.com/productshow-234-6.html
mislim da ima čak objašnjenje kako se može poručiti sa tog sajta,ali bez 25 dana čekanja nećeš proći....
Poslednja ispravka: RUS (23.6.2013. u 23:30) Razlog: Spojene poruke
LEMI
A dali im ko da bi meni mogao pomoci oko jednog sata i otkriti koja je njegova maksimalna vrijednost! Radi se o Omikron satu,Made in Swicerland,Montre Ancre? Postoje tu jos neke oznake al ako ima neko da bi mi mogao dati kakav savjet bio bi mu zahvalan!
Posto si nov clan, necu brisati poruku, ali postavljanje svojih slika je obavezno!
Uputstvo i pravilo mozes procitati ovde.
Dobro dosao na forum.
Poslednja ispravka: RUS (27.6.2013. u 19:42)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Napomena moderatora:
Post je obrisan zbog neadekvatne slike. Uputstvo za postavljanje slika i ostalo što je bitno za ovu temu možete pročitati kada kliknete ovde.
Poslednja ispravka: Neša (28.6.2013. u 11:10)
vidim da je cifer ostecen.jako je nezgodno odrediti vrednost sata vlasnici se obicno uvrede.nije velika vrednost.
Bookmarks sajtovi