Kao sto naslov kaze, koji vam je sat najvise na ruci? Bilo bi dobro da stavite i sliku sata.
Kao sto naslov kaze, koji vam je sat najvise na ruci? Bilo bi dobro da stavite i sliku sata.
Najduže sam nosio stari, dobri i verni seiko 5 automatic sa crnim ciferom. Ne mogu sada da postavim slike, mada svi znaju kako izgleda. Moj konkretno ima crni cifer i indekse. I danas je na njemu originalna metalna narukvica. Ovaj sat je kupljen pre dvadesetak godina, tj. početkom 1991. Trudio sam se da ga čuvam, pa su tragovi nošenja minimalni, a nameravam da tako i ostane. Nošen je gotovo neprekidno dok nisam došao na forum i zarazio se satovima. Naravno, ovog Japanca od dvadeset godina čeka da i dalje bude mažen i pažen.
evo od maja 2009.
![]()
Bravo Nikle, pa ni taj Seiko nije za bacanje![]()
ja sam nosio ovaj seiko od 2002. do pre godinu dana, kada sam otkrio ovaj forum.
![]()
jole777 kaže:
ja sam nosia swatch automatic limitiranu seriju od svoje 6 godine do prije dvi godine kad sam ga nazalost razbia i nemam ga vise da bi stavia sliku a kupljen je u švicarskoj ka poklon.
seiko ronilacki nosim jos od 1978 i nosim ga jos, ima sati i sati ronjenja
Jel može kvalitetnija fotografija ovog sata? Ajde molim te napravi jednu foto sesiju i predstavi nam ovaj 6309.![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi