clan koji je kupovao za muza sat?
clan koji je kupovao za muza sat?
next year at this time I'll be a millionaire
Članica, takoreći.
Danas sam otvorila temu, jer jedino izgleda ja nisam znala da se dan na satu NE prebacuje tačno u ponoć, nego ima odstupanja, manjih većih ili (skoro) nikakvih. Tako da sam mislila da je sat neispravan, dok me drugi članovi nisu razuverili.
Ostala sam i čitam, nažalost sa svojim znanjem o satovima mogu da pišem samo na "opuštenim temama", pisala sam na temi o knjigama i ovde, ali zaista je zadovoljstvo čitati ono što iskusniji članovi pišu i gledati satove.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Sad ne znam da li uvazena Gospodja ima svoj neki satic....ili zeli da ga kupi ili se vise zanima za sat negoli muzi![]()
Ti satovi koji "znaju koji je dan u mesucu i prestupne godine " su jaaaako skupi...
I meni zena kaze joj sto je glup sat koji si mi kupio ni datum ne zna da prebaci na 1 kad mesec ima 30 dana.
I pazi se...ako udjes u ovu pricu razgledanja pa posle odes do radnje i pocenes da razmisljas....ne izlazis odavde zarazena si...kao svi kao i ja....
Ali nek ti to bude hobi lep je ali skup
next year at this time I'll be a millionaire
Nisam videla sinoć poruku, imam seiko, drag poklon, već deset godina i još jedan Anne Klein
Anne Klein: AK Watches
, takođe poklon iz Amerike. Ali pošto nisam poznata, a i da se ne zarazim odoh odavde.
Dolaziću povremeno kao što sam i obećala, prethodno vakcinisana.
Edit :
Tek sad vidim ima čitava tema
Novak Djokovic i Audemars Piquet
a ja se čudim zašto na ovoj temi nema Noleta. Idem da pročitam šta pišete, a pre toga na vakcinaciju.
Poslednja ispravka: Clarissa (2.9.2011. u 9:13)
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Al Paćino i Jaeger-LeCoultre
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
OK, ima lep izbor kada je sat u pitanju ali mogao bi i nokte da sredi!![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
a dobio je i neku Jaeger-LeCoultre nagradu za film. nisam znao da postoji filmska jaeger-lecoultre nagrada...
I ja mislim da je RM i to RM027 Tourbillon Rafael Nadal!
Pre godinu dana na naslovnoj Blica sa video eks predsednika Tadica sa satom koji mi se ucinio skupim. Da li neko video ovu sliku i zna li koji je sat u pitanju?
Bookmarks sajtovi