Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 922
Like Tree2957Likes

tema: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Hybrid View

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

дућанџије су се опасно исквариле, лепо су кренули са радом, сад се сви жале на њих, надам се да читају некад и овај форум

Золтане, није једини који се овим поводом жали, па они тај восток еуропе набављају шест, седам месеци, дођеш понудиш паре за сат којег немају на стању, кажу наручићемо га одмах, очекујте га за седам месеци, исто је са резервним деловима, могу да замислим како је кад треба да оствариш право на гаранцију

него има ли негде нешто о том руском восток механизму у востоку еуропе, знам да има други ротор, то је неки четвороцифрени број, типа 24хх, па ме занима шта су дорадили од класичне амфибије механизма јер им је сат шест пута скупљи од исте
    Poslednja ispravka: Милан Милановић (4.12.2015. u 23:04)

Stariji član Avatar korisnika veberz
    Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Citat Милан Милановић kaže: Pregled poruke
    него има ли негде нешто о том руском восток механизму у востоку еуропе, знам да има други ротор, то је неки четвороцифрени број, типа 24хх, па ме занима шта су дорадили од класичне амфибије механизма јер им је сат шест пута скупљи од исте
    U kojem? Taj što Lukić očekuje ima Seiko mehanizam. U nekim GMT modelima je 2426 mehanizam. Verujem da je 2416 sa dodatim prikazom 24H. A rotor je najlakše promeniti za neki lepši.

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

њима је сваки сат лимитиран, има број позади у серији, а серије су од 5000 комада рецимо, што је смешно јер то није лимитирана едиција, права лимитирана едиција је оно што ради жира перего, а ово је уз дужно поштовање лов у мутном

да Золтане мислио сам тај што има амфибијин механизам, јесу ли додатно обрађивалли механизам востока, штеловали га, радили неки финиш мостова, мењали запречни склоп и слично

хебеш ти ротор, то није ни козметичке природе чак

Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

Nemam pojma Milane da li su dorađivali taj mehanizam. Referisaću kada uspem da ga nabavim.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Mislim da je teško naći ofucan sat sa tim mehanizmom jer koliko mi je poznato u malo satova se i ugrađuje taj mehanizam. Ovako na prvu znam da je ugrađivan u Komandirski K34 i VE Gaz limuzinu. Možda da priupitaš Meranom, ti si im redovan kupac, možda ti izađu u susret.
    Poslednja ispravka: skydrummer (5.12.2015. u 13:56)

Član od
    5.10.2013.
    Lajkovi
    2564
    Reputacioni uticaj
    109

... N1 Rocket Dual Time

Pitao sam Dimitrija, pitao sam ga već i ranije za drugo, taj čovek jednostavno neće ili ne može da izađe u susret redovnom kupcu.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •