Hvala Rus,obavezno cu napraviti koju fotografiju i izneti svoje prve utiske cim stigne sat.![]()
Hvala Rus,obavezno cu napraviti koju fotografiju i izneti svoje prve utiske cim stigne sat.![]()
Čestitke na Bambinu. U zdravlju te služio. Puno muzike za malo para. Kada se slegnu utisci prokomentariši i tačnost, baš me interesuje.
Cestitke! U zdravlju te sluzio!
Ocekujemo neke opasne fotke uskoro!![]()
Он сказал: "Поехали!"
Što se merenja tačnosti tiče tu je MMario doktor, on ima tabelarni prikaz za 10 dana unazad. Za njega su oni iz Cosc-a amateri.
Nenade nema tu nekog posebnog recepta. Pratiš nekoliko dana dnevna odstupanja, meriš svaki dan u isto vreme i pišeš ( ili pamtiš) koliko je sat ubrzao ili usporio u zadnja, recimo 24 sata. Prati recimo da li noću ostavljajući sat u različite položaje možeš korigovati malo ta odstupanja,npr da li će sat tokom noći ubrzati 5 sek ako stoji sa krunicom na dole i sl. Nije loše kada se sat može tako korigovati. Eto to je za nas laike dovoljno znati kada je reč o odstpanjima. Cosc i Mario su nešto drugo.
PS- moj Bambino je neverovatno tačan. Ređe ga nosim pa ne pratim toliko ali primetim da su mu odstupanja minimalna. Kada sam prvi put merio, pre par godina, bio je na -2 sek dnevno. Verujem da je i sada tu negde.
Koliko sam pratio i drugi su zadovoljni tačnošću mehanizma.
Poslednja ispravka: skydrummer (23.9.2015. u 0:22)
Sky,od velike pomoci ti meni bio si,nagradjeno tvoje angazovanje,mora biti.![]()
![]()
Hvala za info,praticu tacnost,samo moram videti kada,pusticu ga par dana da se navikne na novi dom.![]()
P.S.Nisam los Yoda,valjda.![]()
Welcome you are.
Bookmarks sajtovi