Strana 33 od 76 PrvaPrva ... 2329303132333435363743 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 321 do 330 od ukupno 922
Like Tree2957Likes

tema: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Dukin
    Član od
    28.3.2014.
    Lajkovi
    6859
    Reputacioni uticaj
    15

Određen forumom Re: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Lijep sat. Sa srećom ga nosio!

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

U zdravlju te sluzio
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Čestitke na Bambinu. U zdravlju te služio. Puno muzike za malo para. Kada se slegnu utisci prokomentariši i tačnost, baš me interesuje.

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Zvanicno porucen ovaj lepotan,fali dress watch u kolekciji,buduci da dosta nosim kosulje i sako,taman.
    Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?-uploadfromtaptalk1442318441281.jpg

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Dobar izbor, sa Bambinom nema greske.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Što se merenja tačnosti tiče tu je MMario doktor, on ima tabelarni prikaz za 10 dana unazad. Za njega su oni iz Cosc-a amateri.
    Nenade nema tu nekog posebnog recepta. Pratiš nekoliko dana dnevna odstupanja, meriš svaki dan u isto vreme i pišeš ( ili pamtiš) koliko je sat ubrzao ili usporio u zadnja, recimo 24 sata. Prati recimo da li noću ostavljajući sat u različite položaje možeš korigovati malo ta odstupanja,npr da li će sat tokom noći ubrzati 5 sek ako stoji sa krunicom na dole i sl. Nije loše kada se sat može tako korigovati. Eto to je za nas laike dovoljno znati kada je reč o odstpanjima. Cosc i Mario su nešto drugo.

PS- moj Bambino je neverovatno tačan. Ređe ga nosim pa ne pratim toliko ali primetim da su mu odstupanja minimalna. Kada sam prvi put merio, pre par godina, bio je na -2 sek dnevno. Verujem da je i sada tu negde.
    Koliko sam pratio i drugi su zadovoljni tačnošću mehanizma.
    Poslednja ispravka: skydrummer (23.9.2015. u 0:22)

Član
    Član od
    2.4.2012.
    Lajkovi
    513
    Reputacioni uticaj
    14

Citat skydrummer kaže: Pregled poruke
    Što se merenja tačnosti tiče tu je MMario doktor, on ima tabelarni prikaz za 10 dana unazad. Za njega su oni iz Cosc-a amateri.
    Nenade nema tu nekog posebnog recepta. Pratiš nekoliko dana dnevna odstupanja, meriš svaki dan u isto vreme i pišeš ( ili pamtiš) koliko je sat ubrzao ili usporio u zadnja, recimo 24 sata. Prati recimo da li noću ostavljajući sat u različite položaje možeš korigovati malo ta odstupanja,npr da li će sat tokom noći ubrzati 5 sek ako stoji sa krunicom na dole i sl. Nije loše kada se sat može tako korigovati. Eto to je za nas laike dovoljno znati kada je reč o odstpanjima. Cosc i Mario su nešto drugo.

PS- moj Bambino je neverovatno tačan. Ređe ga nosim pa ne pratim toliko ali primetim da su mu odstupanja minimalna. Kada sam prvi put merio, pre par godina, bio je na -2 sek dnevno. Verujem da je i sada tu negde.
    Koliko sam pratio i drugi su zadovoljni tačnošću mehanizma.
    Moj bambino (stigao isti dan kada tvoj ako se secas) je na +20 sec u proseku. Nisam bas prezadovoljan tacnoscu, ali mnogo volim taj sat, mehanizam divno prede i sat sjajno lezi na ruci pa mi nije problem da podesavam cesce. :-)

Istaknuti član Avatar korisnika MMario
    Član od
    19.3.2014.
    Lajkovi
    30886
    Reputacioni uticaj
    335

Citat Codelen kaže: Pregled poruke
    Moj bambino (stigao isti dan kada tvoj ako se secas) je na +20 sec u proseku. Nisam bas prezadovoljan tacnoscu, ali mnogo volim taj sat, mehanizam divno prede i sat sjajno lezi na ruci pa mi nije problem da podesavam cesce. :-)

Naidji kolega do NS-a da ga ustelamo....
    ....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....

Član
    Član od
    2.4.2012.
    Lajkovi
    513
    Reputacioni uticaj
    14

Citat MMario kaže: Pregled poruke
    Naidji kolega do NS-a da ga ustelamo....
    Hvala na ponudi, javljam se prvom prilikom. :-)

Stariji član Avatar korisnika Nenad Arandjelovic
    Član od
    19.11.2012.
    Lajkovi
    11522
    Reputacioni uticaj
    30

Hvala Rus,obavezno cu napraviti koju fotografiju i izneti svoje prve utiske cim stigne sat.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •