192Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 18
Apple pametni sat
Bas je ta tema i prava firma im se pridruzuje u smeru smart satova.
Poredjenja radi, za omegin 8500 niko nije ni znao u kojoj je meri inhouse dok sama omega to nije objasnila:
From interview with Mr. Jean-Claude Monachon, OMEGA’s Vice President of Product Development:
In an admirable show of honesty, Mr. Monachon also cautioned us that although the calibre 8500/8501 are completely designed and developed within OMEGA Granges, it is dangerous to call the movement completely in-house manufactured. Without the help and assistant of Comadur, Nivarox, ETA and Frederick Piguet – all within the Swatch Group, the success of this calibre and the Deville Hour Vision model would not have been possible. The objective is to manufacture the complete movement and watch within OMEGA premises but at the moment, only assembly is done within the OMEGA compound.
Kapiram ja da u opstoj eroziji morala ljudima dodje sve jedno ko laze, koga hvataju u lazi a ko je iskren. Radim u ozbiljnoj firmi i kod nas je moralno neeticki da neko umanjuje tudje zasluge ili ih neosnovano prihvata, zato i uzivam da radim u takvom okruzenju i sigurno da bih vise voleo da radim u omegi gde prepoznaju doprinos ljudi po zasluzi nego u tagu gde umanjuju doprinos seika jer ih je sramota to da priznaju ali ne i da koriste njihovo tehnicko resenje.
Zao mi je sto sam nametao svoje shvatanje morala, to je uvek losa stvar na internetu i uvod u blesave rasprave. Ne bih se vise raspravljao o ovome jer je trosenje vremena kad se svede na poimanje sta je moralno a sta nije, valjda je to u svakome od nas drugacije i zavisi od sredine.
Poslednja ispravka: Wildboar (24.3.2015. u 22:44)
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi