Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 449
Like Tree199Likes

tema: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika Don_Krstic
    Član od
    17.7.2009.
    Lajkovi
    522
    Reputacioni uticaj
    20

Određen forumom re: Sat Seiko Monster - SKX779 / SKX781

Citat jagos kaže: Pregled poruke
    pa ljudi da pozdravimo vitanova,svaka mu cast.nadam se da je on sa ovim zapoceo novi trend na ovim prostorima.sad naka se i drugi uvoznici ugledaju na njega.
    Šta ima da ga pozdravljamo, nije on to urado zbog nas već zbog sebe, jer ga konkurencija naterala, on da je mario za nas uradio bi to odavno... Oni su prvi snizili sa 36000 na 28000, pa je tako sve krenulo...

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    55

pa ljudi svi mi radimo zbog sebe normalno ali mislim da je dobro sto se ovakve stvari desavaju.naravno da konkurencija obara cene i voleo bi da i drugi udju u trku.

Član
    Član od
    27.10.2008.
    Lajkovi
    179
    Reputacioni uticaj
    19

Danas sam probao i crni i narandzasti monster i jednu jedinu lepu stvar na njima nisam video.Obozavam Seiko ,ali sto se tice monstera totalno sam ravnodusan,jeste robustan,ali izuzetno ruzan sat po mom misljenju.Mogu reci da svi drugi Seikovi diveri izgledaju lepse,ali verovatno ga je ta ruznoca ucinila posebnim.Na primer skx007 mi izgleda 3x lepse od njega,da ne pricam o Ska 371 koji je cak i robustniji od monstera,i izgleda kao da kosta 5x vise.To ludilo zvano monster mi uopste nije jasno.

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    160

Citat Nikle kaže: Pregled poruke
    Danas sam probao i crni i narandzasti monster i jednu jedinu lepu stvar na njima nisam video.Obozavam Seiko ,ali sto se tice monstera totalno sam ravnodusan,jeste robustan,ali izuzetno ruzan sat po mom misljenju.Mogu reci da svi drugi Seikovi diveri izgledaju lepse,ali verovatno ga je ta ruznoca ucinila posebnim.Na primer skx007 mi izgleda 3x lepse od njega,da ne pricam o Ska 371 koji je cak i robustniji od monstera,i izgleda kao da kosta 5x vise.To ludilo zvano monster mi uopste nije jasno.
    e ti samo kontre udraras ))
    kontras...dokle si stigao?

next year at this time I'll be a millionaire

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Citat Nikle kaže: Pregled poruke
    To je jedan od onih satova koji ti se ili dopadnu na prvi pogled ili ne. Seiko skx007 jeste lepši (meni) od monstera ali kod monstera se realno dobija za nijansu više za isti novac jer mu je narukvica napravljeno daleko kvalitetnije od bilo kojeg sata u toj cenovnoj klasi. SKA 371 ima kinetic mehanizam pa samim tim se ne poredi sa monsterom jer je ovde reč o automatiku.
    Inače, najlepši Seiko ronilački satovi su 6105, 6309 i naravno Tuna!
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

^ da, samo da se nadovezem povodom nikleovog posta - monster je sve, samo ne lep, tu se svi slazu, ali kao sto je i nikle vec lepo zakljucio, monster se ljudima i svidja upravo zbog nacina na koji je ruzan... bas je, onako, lepo ruzan. a za ulozeno dobija se mnogo, vec je dragon sve napisao, zato je tako popularan...
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Slične teme

1. Seiko SKX781 - ORANGE MONSTER
    By sima hrabri in forum Kompletni testovi satova
    Odgovora: 30
    Poslednja poruka: 30.5.2011., 17:07
  2. Seiko Monster Online kupnja
    By marvul in forum Seiko
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 27.2.2011., 9:31
  3. SEIKO orange monster poludeo
    By cesnakb in forum Seiko
    Odgovora: 6