pa ljudi da pozdravimo vitanova,svaka mu cast.nadam se da je on sa ovim zapoceo novi trend na ovim prostorima.sad naka se i drugi uvoznici ugledaju na njega.
pa ljudi da pozdravimo vitanova,svaka mu cast.nadam se da je on sa ovim zapoceo novi trend na ovim prostorima.sad naka se i drugi uvoznici ugledaju na njega.
da,ako je ga je ovo nateralo ili nasao nacina da spusti cenu na prihvtljivu prvo svaka cast na njegovoj poslovnosti i monsterima sa foruma....sad jos za Snow da bude jeftiniji nego na Tajlandu)))
next year at this time I'll be a millionaire
Šta ima da ga pozdravljamo, nije on to urado zbog nas već zbog sebe, jer ga konkurencija naterala, on da je mario za nas uradio bi to odavno... Oni su prvi snizili sa 36000 na 28000, pa je tako sve krenulo...
pa ljudi svi mi radimo zbog sebe normalno ali mislim da je dobro sto se ovakve stvari desavaju.naravno da konkurencija obara cene i voleo bi da i drugi udju u trku.
Danas sam probao i crni i narandzasti monster i jednu jedinu lepu stvar na njima nisam video.Obozavam Seiko ,ali sto se tice monstera totalno sam ravnodusan,jeste robustan,ali izuzetno ruzan sat po mom misljenju.Mogu reci da svi drugi Seikovi diveri izgledaju lepse,ali verovatno ga je ta ruznoca ucinila posebnim.Na primer skx007 mi izgleda 3x lepse od njega,da ne pricam o Ska 371 koji je cak i robustniji od monstera,i izgleda kao da kosta 5x vise.To ludilo zvano monster mi uopste nije jasno.
To je jedan od onih satova koji ti se ili dopadnu na prvi pogled ili ne.Seiko skx007 jeste lepši (meni) od monstera ali kod monstera se realno dobija za nijansu više za isti novac jer mu je narukvica napravljeno daleko kvalitetnije od bilo kojeg sata u toj cenovnoj klasi. SKA 371 ima kinetic mehanizam pa samim tim se ne poredi sa monsterom jer je ovde reč o automatiku.
Inače, najlepši Seiko ronilački satovi su 6105, 6309 i naravno Tuna!![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
^ da, samo da se nadovezem povodom nikleovog posta - monster je sve, samo ne lep, tu se svi slazu, ali kao sto je i nikle vec lepo zakljucio, monster se ljudima i svidja upravo zbog nacina na koji je ruzan... bas je, onako, lepo ruzan.a za ulozeno dobija se mnogo, vec je dragon sve napisao, zato je tako popularan...
![]()
jole777 kaže:
Ja ću ovaj komentar da pozdravim kada cene svih satova budu spuštene na prihvatljiv nivo a ne samo jednog modela. Svaka čast vitanovu na ponudi i povelikom sniženju jer je izuzetan sat konačno postao pristupačan prosečnom srpskom kupcu ali ovo nikako ne predstavlja početak novog trenda već borba sa konkurencijom.
edit: opet me preteče Don Krle!![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
da se nadovezem samo na svoj prethodni post, evo pogledajte sad primer na jomashop orange master je 195 dolara kod nas da kazemo 20000dinara
a na primer Seiko Alarm Chronograph Mens Watch SNN235P1 123 dolara a kod nas 22000dinara![]()
Bookmarks sajtovi