Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 50

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: CITIZEN Chrono radio controlled

Da li ta radio kontrola funkcionise i kod nas? Koliko se secam (nesto me mnogo mrzi da ponovo proveravam ) ta je funkcija ogranicena na Japan i okolinu, i deo SAD?

Mlađi član
    Član od
    16.10.2008.
    Lajkovi
    5
    Reputacioni uticaj
    18

ne bih sad da skrecem temu, ali verovatno bih ovo pitao i da nisam ja postavio navedeni oglas:
    koja je tacno prednost apsolutno identicnog sata placenog 20% vise "u prodavnici" ?

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Citat sima hrabri kaže: Pregled poruke
    Da li ta radio kontrola funkcionise i kod nas? Koliko se secam (nesto me mnogo mrzi da ponovo proveravam ) ta je funkcija ogranicena na Japan i okolinu, i deo SAD?
    Ne verujem ni ja da rade kod nas ali verujem da bi mi dobro došle kada bi otišao u Japan.
    Iskreno bilo mi je i čudno kada sam pročitao za te funkcije ali ajde.... Podrav

Administrator Avatar korisnika Vladan Stevanovic
    Član od
    22.1.2008.
    Lajkovi
    4057
    Reputacioni uticaj
    250

Thumbs up Re: CITIZEN Chrono radio controlled

Postoje modeli koji su namenjeni Japanskom tržištu i oni se naravno sinhronizuju samo u Japanu. Modeli koji se prodaju kod nas su namenjeni Evropskom tržištu i kao takvi se mogu sinhonizovati sa predajnikom postavljenim u Nemačkoj u gradu Mainflingenu blizu Frankfurta čiji signal pokriva radius od oko 1500km.
    Inače model na slici desno je jedan od najlepših modela koje Citizen proizvodi po mom mišljenju. Model iz te linije koji mi se najviše sviđa je namenjen japanskom tržištu i proizvodi se u ograničenoj seriji od 3000 komada godišnje. U pitanju je model:

PMP56-2933

CITIZEN Chrono radio controlled-pmp56-2933.jpg

CITIZEN Chrono radio controlled-pmp56-2933_2.jpg

Ostali modeli iz ove serije su PMP56-2931 i PMP56-2932.

Ovi modeli su zaista najlepši, ali što se tiče funkcionalnosti preferiram modele PMP56-2901 i PMP56-2902, jer umesto funkcije hronografa imaju funkciju večitog kalendara koju smatram daleko korisnijom.

Modeli koji su namenjeni Evropskom tržištu sa preporučenim maloprodajnim cenama slede: AS4020-28E (499€), AS4020-52E (550€), AS4050-51E (650€), AS4050-01E (550€).

Drugi najlepši Citizen sat po mom mišljenju je:

PMV65-2242

CITIZEN Chrono radio controlled-pmv65-2242_1.jpg

Ovaj model se kao i PMP56-2933 izrađuje u ograničenoj seriji i ono po čemu su oba modela karakteristična je DLC (Diamond Like Carbon) površinski tretman kućišta i narukvice koji onemogućava njihovo grebanje. O ovom satu je pisano i u sledećoj temi.

U svakom slučaju u pitanju su odlični satovi kod kojih ne možeš pogrešiti. Izgledaju mnogo bolje uživo nego na slikama, i ostavljaju utisak mnogo skupljih i ekskluzivnijih satova.
    Definitivno moja preporuka.

Pozdrav,
    V.S.

Novi član
    Član od
    18.1.2010.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

zdravo ljudi....nisam znao da postoje domacji sajtovi koji se bave ovakvom tematikom ...veoma dobro poznajem citizen satove zato sto sam radio u inostranstvu sa njima...zeleo bih da dodam da radio control na ovim satovima radi svuda u svetu (znam to zato sto menja vreme sam dok prelazim iz jedne vremenske zone u drugu...putovao sam iz baltimora do beograda) radio tornjevi su postavljeni svuda u svetu a za evropu konkretno postoji samo jedan u nemackoj.
    Poslednja ispravka: dragon (18.1.2010. u 7:38) Razlog: oglas postavljen u odgovarajući deo foruma.

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Igor Abramovic kaže: Pregled poruke
    zdravo ljudi....nisam znao da postoje domacji sajtovi koji se bave ovakvom tematikom ...veoma dobro poznajem citizen satove zato sto sam radio u inostranstvu sa njima...zeleo bih da dodam da radio control na ovim satovima radi svuda u svetu (znam to zato sto menja vreme sam dok prelazim iz jedne vremenske zone u drugu...putovao sam iz baltimora do beograda) radio tornjevi su postavljeni svuda u svetu a za evropu konkretno postoji samo jedan u nemackoj.
    Hvala na otkrivenoj dilemi, pomogao si dosta!!!
    Naravno, ovaj sajt se bavi svim satovima. Postavi svoju temu i svi će rado učestvovati sa svojim znanjem.

Pozdrav i dobro nam došao.......

iwc
    iwc je offline
    Banned
    Član od
    21.9.2009.
    Lajkovi
    49
    Reputacioni uticaj
    0

Sada kada sam poceo da kazem jos i ovo: radio control na ovim satovima radi svuda u svetu bez obzira za koje trziste su radjeni satovi, pod uslovom da hvata signal. Taj signal vrsi sinhronizaciju tacnog vremena. U Evropi postoji samo taj odasiljac u Nemackoj, ali na zalost u Srbiji nema signala.

Ne znam da li je Angel kupio Citizena, i koliko je zadovoljan.

Član Avatar korisnika WlayCo
    Član od
    19.2.2010.
    Lajkovi
    81
    Reputacioni uticaj
    16

Cek bre, ima signala sigurno. Bila je rasprava na tu temu i neko je kacio slike sa mapom Evrope i pokrivenoscu signalom. Bilo je i potvrda od mnogih da signal stize i u Srbiju.
    Inace, jos manje od mesec dana i moj AS4020-36e stize iz Barcelone...ako ne postignem neki dogovor u BG-u Koliko dugo ga cekam...
    Prilog 2227
    Who's your daddy?

Banned
    Član od
    27.10.2009.
    Lajkovi
    72
    Reputacioni uticaj
    0

Ja isto mogu da dam sve pohvale ovoj seriji Citizen-a, i odlicnom eco drive sistemu. Prijem signala je manje bitna stvar, jer u svakom slucaju se dobija jako puno za toliko novca. A i estetski su vrlo lepe uradjeni. Javi svoje impresije

Banned
    Član od
    2.12.2009.
    Lajkovi
    26
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Igor Abramovic kaže: Pregled poruke
    Citat watchmag01 kaže: Pregled poruke
    Da nebi bilo zabune sat radi i kad nije u dometu odašiljača koji služi samo za usklađivanje vremena sata. Na satu imate i prikaze drugih vremenskih zona pa možete prebaciti ručno na njih. Jedino ak se mislite preselit na aljasku gdje je vreme itak uspoteno, na antartik gde je tak svejedno koliko je sati, ili na karibe gdje bu vas bolia ona stvar za vrijeme, onda Vam nebi preporučil taj sat
    Nekada sve što je automatski zna da bude dosadnio, čak i da nema odašiljače kakve veze ima, namestiš ručno, a tamo gde pilotiraš namesti ti se automatski ako izađeš iz vazdušnog prostora Srbije!
    @WlayCo nema potrebe da budeš razočaran! Sat je fenomenalan čak i ako nema odašiljača!

Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja

Slične teme

1. Sector adv 5500 Chrono
    By Kranjcar in forum Prodaja satova
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 12.11.2009., 17:06
  2. sector 750 chrono
    By Djordje in forum Prodaja satova
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 23.10.2009., 12:45
  3. Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 24.8.2009., 16:37