Citat Igor Abramovic kaže: Pregled poruke
zdravo ljudi....nisam znao da postoje domacji sajtovi koji se bave ovakvom tematikom ...veoma dobro poznajem citizen satove zato sto sam radio u inostranstvu sa njima...zeleo bih da dodam da radio control na ovim satovima radi svuda u svetu (znam to zato sto menja vreme sam dok prelazim iz jedne vremenske zone u drugu...putovao sam iz baltimora do beograda) radio tornjevi su postavljeni svuda u svetu a za evropu konkretno postoji samo jedan u nemackoj.
Citat watchmag01 kaže: Pregled poruke
Da nebi bilo zabune sat radi i kad nije u dometu odašiljača koji služi samo za usklađivanje vremena sata. Na satu imate i prikaze drugih vremenskih zona pa možete prebaciti ručno na njih. Jedino ak se mislite preselit na aljasku gdje je vreme itak uspoteno, na antartik gde je tak svejedno koliko je sati, ili na karibe gdje bu vas bolia ona stvar za vrijeme, onda Vam nebi preporučil taj sat
Nekada sve što je automatski zna da bude dosadnio, čak i da nema odašiljače kakve veze ima, namestiš ručno, a tamo gde pilotiraš namesti ti se automatski ako izađeš iz vazdušnog prostora Srbije!
@WlayCo nema potrebe da budeš razočaran! Sat je fenomenalan čak i ako nema odašiljača!