Off pa isto kao i Stein isti kao onaj ali razlikan u svemu. ..
Ovo je forum samo da nema ničeg licnog...
Off pa isto kao i Stein isti kao onaj ali razlikan u svemu. ..
Ovo je forum samo da nema ničeg licnog...
next year at this time I'll be a millionaire
Zmaju, hoces da kazes da ovaj seiko i ovaj braja lice isto koliko rolex i steinhart?
Ma ne. Ocu da kazem da uvek ima sličnih ...sad iskreno ja ne znam koji na koji lici i vise necu da učestvujem u ovakvim poredjenjima. Uvek donesu nesto sto i ne volim da pročitam.
Submariner![]()
Zanimljiva bila diskusija i na onom vecem forumu za ovaj dvojac...
I ja sam sinoc listao diskusiju sa velikog foruma, odakle je verovatno i ova preuzeta i kod njih je ista situacija, po principu neko voli popadiju neko njenu cerku i na kraju se ne dolazi do nekog velikog zakljucka vec je sve stvar licnih simpatija i stavova.
23 je apelovao da se argumentovano diskutuje o ova dva sata, a mi smo opet rasplinuli.
Glupo je ljutiti se i dizati temperaturu jer smo svi ovde samo iz jednog razoga, a to je sat.
Ja cak i nisam mislio da ucestvujem u ovoj temi ali poveo me Bezbi sa svojim komentarom.
Ne pripadam apriori "mrziteljima" pojedinih firmi dok nesto ne vidim, ali naravno da svi mi imamo svoje favorite.
Ne bih ulazio u neku dublju opservaciju ovog Seika jer ga nisam video ali cinjenica je da se dizajn Seikovih flighmastera zasniva na Braji, nazovite to homage ili omage ili kako god u sustini je tako. Tako da je inicijalna prednost u dizajnu na strani Braje. Sto se tice same masine, o njoj znam, kao i svi sa ovog foruma, samo ono sto sam proguglao, a to je da je 6s bar dve klase iznad 7750, sto je njena prednost u startu, ali kako razmisljanje odmakne, moram da se slozim sa konstatacijama da bih ja pre izabrao nesto provereno, a to je u ovom slucaju 7750.
submariner![]()
Zeljko uljepsao si ovu raspravu ovim tvojim komentarom![]()
Submariner najbolji komentar
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS 1965 Revival SPB453J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Bookmarks sajtovi