8Likes
-
Tissot 516 Automatic, da li da mu radim servis i gde?
Pozdrav,
imam Tissot 516 automatic (ETA 2825-2) skoro 9 godina. Cim sam ga kupio radjen mu je servis jer nije radio tacno (ni bilo gde blizu tacnog). U tom trenutku nije bila opcija da ga vratim posto je kupljen u Americi, ali u svakom slucaju je sredjen problem za nekih 1000-2000din kod lokalnog casovnicara u Nisu.
U zadnje vreme je opet poceo da zeza, zakasni i par minuta dnevno. Krunica se tesko okrece prilikom navijanja u poredjenju sa svim ostalim satovima koje imam. Probao sam da ga rucno navijem do kraja i drzi nekih 36 sati (trebalo bi 42). Deluje mi kao da je zreo za servis.
Odneo bih ga kod istog casovnicara koji ga je prvobitno sredio (Milan iz Nisa), ali on nazalost vise nije medju zivima. Nosio sam ga kod casovnicara koji mi je skorije sredio stari dzepni sat i on mi kaze da cekam jos dok iole radi...sto mi je malo cudno.
Da li da mu uradim servis? Cini mi se da bi trebalo. Imate li neku preporuku za majstora za Nis ili Novi Sad? Ovaj majstor u Kalci u Nisu mi je ostavio ok utisak za prethodno uradjeno, mada me malo zbunio njegov savet...mozda samo hoce da mi ustedi pare, nemam pojma 
Hvala,
Bane
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi