Samom svojom ludoscu ovo cudo ima moj glasMalo bronze ili mesinga i koja zakovica tu i tamo ne znace da je Steampunk duh i ''uhvacen'', licno - nisam fasciniran iako je osnova bila dobra. Mozda se dizajner previse uzdrzavao pa je rezultat nekako kozmeticki, kao kad se nesto napravi da ''lici'' na nesto, a ne da ''bude'' to... Ustvari, ne znam sta da mislim...vise mi se dopada nego neke steampunk skalamerije, a s druge strane nesto mi fali, a ja ne znam da to definisem....Odo da gledam jos fotki...mozda i shvatim...(a mozda mi i ovih 39.3 pomalo pomucuje ionako pomucen razum?!
)
Registracija
Help

8Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Malo bronze ili mesinga i koja zakovica tu i tamo ne znace da je Steampunk duh i ''uhvacen'', licno - nisam fasciniran iako je osnova bila dobra. Mozda se dizajner previse uzdrzavao pa je rezultat nekako kozmeticki, kao kad se nesto napravi da ''lici'' na nesto, a ne da ''bude'' to... Ustvari, ne znam sta da mislim...vise mi se dopada nego neke steampunk skalamerije, a s druge strane nesto mi fali, a ja ne znam da to definisem....Odo da gledam jos fotki...mozda i shvatim...(a mozda mi i ovih 39.3 pomalo pomucuje ionako pomucen razum?! 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi