Dobar tekst Krstin.
Zanimljiv koncept, jos pogotovo sto je sat dizajnirao covek sa ovih prostora.
Samo ovo sa trajanjem baterije mi deluje porazavajuce.
Ali sta sad, ovo je verovatno sat za kolekcionare sa malo dubljim dzepom i viskom para.![]()
Dobar tekst Krstin.
Zanimljiv koncept, jos pogotovo sto je sat dizajnirao covek sa ovih prostora.
Samo ovo sa trajanjem baterije mi deluje porazavajuce.
Ali sta sad, ovo je verovatno sat za kolekcionare sa malo dubljim dzepom i viskom para.![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala RusNisam napomenuo, baterija se puni. Sta ces, treba te trake pokretati
![]()
Ovaj sat je po meni totalno ludački. Nemojte pogrešno da me razumete, ali je baš drugačiji / nestandardan.
Iskreno, ne dopada mi se nešto preterano. Nije po mom ukusu, jer sam ja više za neku klasiku.
ALI jako mi je drago da je redizajn ovog modela odradio naš čovek. Ovo je svakako velika pohvala za njega, jer kada smo ga intervjuisali, govorio je da lično voli satove i da mu je želja da odradi nešto (dizajn) u toj oblasti.
Krstin bravo za tekst / Marko bravo za redizajn !
Pozz!
Samom svojom ludoscu ovo cudo ima moj glasMalo bronze ili mesinga i koja zakovica tu i tamo ne znace da je Steampunk duh i ''uhvacen'', licno - nisam fasciniran iako je osnova bila dobra. Mozda se dizajner previse uzdrzavao pa je rezultat nekako kozmeticki, kao kad se nesto napravi da ''lici'' na nesto, a ne da ''bude'' to... Ustvari, ne znam sta da mislim...vise mi se dopada nego neke steampunk skalamerije, a s druge strane nesto mi fali, a ja ne znam da to definisem....Odo da gledam jos fotki...mozda i shvatim...(a mozda mi i ovih 39.3 pomalo pomucuje ionako pomucen razum?!
)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi