Zbog duplog posta morao sam editovati ovu poruku.
Printable View
Zbog duplog posta morao sam editovati ovu poruku.
@Dzoni
Vrlo lep sat i odlična fotka :yes4:
Pozdrav Sarajevu!
Dzoni, zaista ti je lep taj Casio!
U svakom slucaju - dobrodosao na forum :)!
Hvala na dobrodoslici i komplimentima.
Bolje vas nasao.
@dzoni, dobrodosao! odlican sat i fantasticna fotka!
drago mi je sto je medju nama sada i jedan profi fotograf, i nadam se da ces podeliti sa nama hobistima neke male tajne svog zanata. :)
Hvala Sima hrabri i ostalima na dobrodoslici!Za sada ne fotografisem za Stock sajtove, mada i to planiram poceti(od necega se mora zivjeti!?), bavim se fotografisanjem svadbi, fotografisanjem sahrana i skolskih manifestacija-ko me kad pozove.Budem postavio negdje novi topic kako fotografisati svoje satove.Dobra ideja! :hello:
Evo, naceli smo mi vec tu temu - Fotografija kao hobi :D, ali bilo bi lepo kada bismo to malo profesionalnije uradili, sa shemom setup-a i sl. U svakom slucaju, svaki savet je i vise nego dobrodosao!
Evo i ja da "prijavim" svoju najnoviju prinovu,zasad samo slika sa net-a,Seiko SNA225P1.Svoje slike,kao i mali prikaz kad mi stigne i drugi Seiko,legendarni SKX007 i to "made in japan" verzija :ciao:
Auuuuu...... Zavidim ti, ne znam koji je lepsi. Koje su velicine?
Nikola,kolekcija je fenomenalna.Sve same legende od satova.Samo vidim da te svaka ogrebotina na speedmaster narukvici nervira,ali dzabe na njoj izgleda najlepse.Heuer izgleda fantasticno,a i Geneva ne zaostaje,moracu i ja da nabavim moon watch u skorije vreme,sve sam vise zaludjen.
@Larosa - cestitam na prinovama! Znam da si veliki ljubitelj Seiko satova i koliko si zeleo taj SKX007. Drago mi je da si nabavio J verziju :top:! Oba sata su odlicna, jedva cekam opise.
@Nikola, Nikle - sjajna kolekcija, a i ja se sve vise primam na Moonwatch. Ali mislim da ce pre toga uslediti neki Planet Ocean i Aqua Terra 8500!
Hvala vam:) Ej Nikle ne nerviraju me ogrebotine na narukvici, nego ja jako cesto menjam narukvice, ali posle duzeg vremena menjanja shvatim da je stvarno metalna naj. Mada su mi druge udobnije da tako kazem i elegantnije
Nova prinova, a sta kazete, jako je udoban sat
Prilog 4847
a ova fotka vam pokazuje nocnu iliminaciju, sasvim je ok za vintage elegantan sat
Prilog 4848
Moje fotke naravno
Imam isti takav u kolekciji, čak mi deluje da je isto godište kao tvoj i moram priznati da nije loš a iluminacija mu je brutalna... Pre neko veče se, ponovo, uverih u to. :lol:
Samo je jedan takav na ovim prostorima, i nas je :)
Lacio, konačno, svaka čast! Odlični su satovi!:happy:
Evo prinove od danas. Lepi veliki vintage Zenith Surf sa cal.2572 PC automatic. Kazem veliki jer je precnik sata 40mm :) Nije lose za dres sat. Stanje je onako, ok, za moje kriterijume a znate da su visoki, solidan. Sad sam ga slikao i fotke su lose, bice ovih danaaaaa....:) Mehanizam je ok, bio na proveri kod majstor kvarise, treba mu servis uskoro ali je i majstor zadovoljan saticem, sto mi je iskreno bas bilo bitno.
Prilog 4907Prilog 4910Prilog 4906Prilog 4908Prilog 4909Prilog 4911
Kutija je extra, lep dodatak, mada ne verujem da je od ovog sata. Nekako mi deluje suvise novo.....
Zenith cal.2572 PC je zenith-ov mehanizam. Moze se reci da je ovaj Surf pravi Zenith manufacture proizvod!
Svaka cast na kupovini :congrats:
Hvala. Jako mi se svidja. Mislim da ce uskoro biti jos lepsi;) Stay tuned....
Nidzo, jeste li trgovali ili je onoliko koliko je bio? Mislim da je pristojna cena, ozbiljan je sat. Samo ovako ne mogu da procenim velicinu sata. Poz.
E Bursa, ti i ja samo mozemo da balavimo, eeeeee. :)
Pa precnik je 40mm napisao sam:) Velik je za sat tog tipa i godista. A cena je tajna naravno;) Poenta je da sam jurio sat sa takvim kucistem jastuce ga ja zovem,pa nisam kupio 6309 Seika,pa nisam Bellmatic pa mi sad ovaj nije smeo umaci. Cena je fer. Ipak je to Zenith sa in house mehanizmom,jeste ovo Srbija i sve moze jeftinije al ja tako ne gledam. Ti sto tako gledaju,jaoj moglo je to i jeftinije nikad nista ni nemaju,i fino im porucim da kupe to jeftinije i budu presretni. Ja sam zadovoljan,verujem i prodavac. Vrlo fin covek,starog kova.
Bravo Nikola,odlican sat!
Bas ti pre neki dan gledam kolekciju i vidim da imas samo crne cifere na satovima kad ono sivi Zenith!
U zadnje vreme sam primetio da mi se mnogo vise svidjaju beli tj. svetliji ciferi i da su mnogo zahvalniji za odrzavajne,ne moras da ih brises svaki cas i ne vidi se svaka tackica na staklu kao kod crnih...
Nemoj tako,a Geneve;) Da,jesu zahvalni,a i elegantni.
Jao zaboravio sam Geneve,izvinjavam se,mora da nije bio na toj slici! :o
Ako slucajno nekim cudom opet budem kupovao neki sat gledacu da bude iskljucivo sa belim ciferom...
Nikola, nešto mi poznat taj Zenith, mislim da sam ga danas imao na ruci! :p Sad zaista imaš kolekciju za respekt a Heuer i Zenith predstavljaju njen najbolji deo.
btw
Drugari, kada odgovarate na post iznad nema potrebe da citirate tu poruku jer se podrazumeva da se odgovor odnosi na nju.
Pozdrav
@Nikola, sve cestitke za Zenith! Savrsen dodatak tvojoj vintage kolekciji, koja postaje vrlo ozbiljna! :)
Naravno, zeljno iscekujemo slike 'iz majstorske radionice', kako si nas vec navikao! :)
Evo jos koja mada mi ne ide nesto......
Prilog 4931Prilog 4930Prilog 4925Prilog 4933Prilog 4922Prilog 4929Prilog 4928Prilog 4927Prilog 4926Prilog 4923Prilog 4921Prilog 4932Prilog 4934
Zna li iko sta vise o ovom modelu. Guglao sam i guglao ali bas identican nisam niti jedan nasao, ali ni jedan. Ako vas ne mrzi probajte vi nesto naci. O mehanizmu samom ima dosta ali bas o ovom modelu ama bas nista. Ima jedan Movado skoro isti ali su fotke lose pa ne mogu da vidim bas dobro. Hvala unapred. Inace satic radi kao Zenith :)
Ovakav nosi Sima Kosmos iz dalekog svemira........... :dirol:
http://i56.tinypic.com/2e6g377.jpg
http://i51.tinypic.com/2ln7ceo.jpg
Hmmmm gledao sam ga u BPM u Uscu svojevremeno, lep sat, bas bas Lemania 5100 zar ne :)
^^ jeste, cuveni L5100...... :proud:
Bice fotki......
Sima Kosmos iz dalekog svemiraaaaaaa........ :)
Bravo za Simu kosmosa...lep je satic
ROLEX mog prijatelja Cipia, člana ovog foruma
Rolex Oyster Perpetual GMT Master IICitat:
cipi kaže:
http://img545.imageshack.us/img545/1737/pict3348.jpg
bdw, GMT je bruka, jako lep sat, naravno Cipi je slikao sat blicem pa izgleda dosta oštećeniji ali naravno nije tako!:no:
Nego predsedniče sindikata Milane koliko para imaš, jooj! :lol:
angele druze ubedi cipija da mu i nije neki,da ga proda i postajes podpresednik :)
uhhh
Neka, neka zadrži funkciju...mene dok vredan radnićki narod ne izglasa ne privatam nikakvu funkciju! :lol:
Čipijev kontakt.