Simu za predsednika
Mada svuda je tako, dajemo velike pere i za mobilni, koji kroz 5 god ne vredi nista, za auto, za garderobu sa poznatim inicijalima, kozmetiku...
off
"duša" mehaničkog sata ne ogleda se (samo) u tome ko ga sklapa, jer bi u suprotnom svaki servisirani sat, koji je od strane servisera rasklopljen do svakog elementa najednom imao dusu. Duša tog mehanizma je više u toj interakciji sa vlasnikom, sat radi zahvaljujuci nasim pokretima, nema nezavisni izvor energija.
Mozda i zato sto sam mašinac po profesiji, fascinira me broj svih tih delova, sklopova, zubcanika ustelovanih da u odredjenom vremenskom periodu rade sa odstupanjima nama poznatim. Mislite li da je to lako, sve i da se radi o najobicnijem 7s mehanizmu? Kvarcni sat je klasican merac vremena, iako nemam nista protiv njih, meni su neatraktivni.
Meni ne pada na pamet da kupujem sat koji se meni ne dopada, da bi ostao mojim unucima. (ionako bi ih rasprodavali na limundu) ili da bi mi trajao 100 god. Ni najmanje nisam opterecen time. Neka kupuju sebi satoveAko mi treba preciznost, kupicu Citizen ili Casio radio control, mada nisam japanski mašinovodja... Nisam rob stvarima, neka traju koliko hoce, nisu oni mene kupili, nego ja njih, ali bitan je "onaj" osecaj koji imam kada pogledam u sat koji volim
![]()
Registracija
Help

129Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Ako mi treba preciznost, kupicu Citizen ili Casio radio control, mada nisam japanski mašinovodja... Nisam rob stvarima, neka traju koliko hoce, nisu oni mene kupili, nego ja njih, ali bitan je "onaj" osecaj koji imam kada pogledam u sat koji volim 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi