Vladane, po čemu znaš da je PP kopija, ako nije problem odgovoriti. Zahvaljujem. Lijepi pozdrav.
Vladane, po čemu znaš da je PP kopija, ako nije problem odgovoriti. Zahvaljujem. Lijepi pozdrav.
Vidi se da je izrada jadna. Pogledaj slike Patek satova po internetu, uporedi i bice ti sve jasno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na odgovorima, trebao sam izgleda prvo doci ovde pa onda nositi kod casovnicara.
Fejk
Poslano sa mog LT22i koristeći Tapatalk
Dono ujak iz Švicarske.
Ja sam skoro popušio maru od nekog đankija kod frenda u zalagaonici. Donio čovjek u najboljoj namjeri JLC turbiljon e ne bi li ga prodao. Koji btw je tzv "fiver" ili najniža klasa fejka od 5$.
I ne radi. Kad sam mu objasnio da to može samo u smeće baciti ovaj prolupao,da mu ja namjerno neću reći da je to original i da to vrijedi i da ima papire za njega i kutiju i potvrdu od urara ali da mu stric nije poslao,pa počeo lupati po stolu,prijetiti....šou.
Enivej,dokraja su ga momci ljubazno zamolili da izađe van i da se više nikada ne pojavljuje ili će mu ljubazno polomiti obje noge.
gruße,Senad
Dobar daaaan. Evo imam jedan sat koji suprug planira kupiti pa me interesira je li original ili ne. Sat je polovan i kao sto se vidi u malo losijem stanju...
Sat Breitling CHRONOGRPHE - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Kiseljak - OLX.ba
Google samo zbunjuje. Zamolio bih za objektivnu procenu vrednosti... Hvala unapred
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Poslednja ispravka: predrag80 (19.10.2016. u 13:07)
Bookmarks sajtovi