gledajući tvoju i njegovu sliki i slijepac bi napipao
gledajući tvoju i njegovu sliki i slijepac bi napipao
Kopija je u pitanju, nema tu mnogo price.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala drugari, zaobilazim
Ja sam prvo uocio krunicu a posle mi i centralni cifer, dial, nije u 100% centru na os sata.....to su mi majstori odavno rekli da na cifer treba prvo obratiti paznju.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Aj da dodam moja zapažanja za kopiju Breitling-a...na ciferu prvo se uočava loš kvalitet izrade, veličina nekih natpisa i nejasnoća čitanja istih (nevezano za kvalitet slike). Kvalitet i izrada korone (bode u oči). Na originalnom poklopcu kućišta lepo piše "Continental GT" a na ovom drugom "Continental G7".
Imao sam baš davno Q&q
, pre 30tak godina. Plastičan, to je onda bilo in među klincima, kao sat bio je OK dok mu nije puklo kućište u spoju sa narukvicom. Posle sam uzeo Swatch, koji je ipak boljeg kvaliteta. Q&q je kvaliteta u skladu sa cenom.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Doxa je orginal sve ok i lep je model.za cenu kolko se dogovorite ti i prodavac to je vrednost.posten je prodavac bez brige sigurno ćeš kupovati jos od njega.
Pozdrav šeha!
Kopija Breitling ne vredi nista ,koji sat nosis na koznom kaisu?
Bookmarks sajtovi