neverovatno na šta su sve spremne, ne mogu da verujem, šta je sat skrivio i kakvo je to ponašanje![]()
neverovatno na šta su sve spremne, ne mogu da verujem, šta je sat skrivio i kakvo je to ponašanje![]()
Opasne su te novosadjanke, cudesa rade....uhhhh, dobro je sto sam sam....zamislite sta bi neka meni uradila od mojih satova...a sto se sata tice, misljenja sam da bi bila skuplja pita neg' tepsija.
nikola888, potrazi tu
Mehanizmi-maloprodajne cene
Poslednja ispravka: MMario (26.5.2015. u 15:03)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ljudi, nije ovo ljubitelj, ovaj je preprodavac ! Za mesec dana ima da kupi Rolex
Salim se, drago mi je da je sve dobro proslo.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Brate necu Rolex, ocu Fortis Flieger pa ako je neko raspolozen![]()
Hvala ti.
Poslednja ispravka: Nikola888 (2.6.2015. u 14:07)
Nov bese oko 400, hronometar... cini mi se barem. Odlicni satovi
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bili su 400 pre jedno 4-5 godina, mislim da su sada oko 700-800e novi. Inace kakav crni hronometar, za taj natpis je ipak potrebno platiti dosta vise.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Samo sto 460.000 nije 400e, vec 4.000e![]()
Opusteno, nije velika razlika![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ni hronograf,ovakav Fortis recimo...https://www.kupujemprodajem.com/Fort...s.htm#photoBig
PS. Skupa je struja druze,na Tagu cena nije fiksnaIma ga na oglasima ovde,ko je voljan izacicu u susret maksimalno za svoje mogucnosti.
Bookmarks sajtovi