hvala, gospodo!!!![]()
hvala, gospodo!!!![]()
Potrazicu negde. Ako neko zna gde moze da se pogleda, bicu zahvalan za informaciju!
Upravo stigao, Sinn 103 Ti Testaf!!! Narucen pre 2 meseca, pravi se samo po porudzbini i odvojeno testira. Probao sam da narucim zadnji poklopac od metala, nisu mi dozvolili zbog testiranja i sertifikacije. Elem, fotografije!
Kuciste od titanijuma, safir sa svih strana, Valjoux 7750, 200m WR, 41mm sirina i 17mm debljina, AR dehumidifiying tehnologija, pise da radi od -45 do +80 stepeni.
Klasican kozni kajs sa brendiranom kopcom...
Nemam nijednu zamerku ili primedbu...iskreno, ko voli ove dimenzije, idealan sat ako se uporede cena i kvalitet sata!
![]()
Prava Sinnčina
Neka te dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Krenulo te,lepo,lepo,samo nek se nastavi tako,sa srecom,pa sto pre da kupis jos neki,puno pozdrava.![]()
al se uživa......ja posle dve takve boce nebih mogao videti koliko je sati na sinnovcu.....uz dužno poštovanje prema fabrici.........
LEMI
zma - svaka ti cast! I Orient je prelep ali ovaj Sinnovac je bas fantastican! Svakako - kolekcija za respect
![]()
No time to lose
Čestitke, stvarno lep sat! Bez takvog sata nema kompletne kolekcije sovjetsko-ruskih satova. Tradicija, prepoznatljivost i odličan mehanizam. Maktajmovo -ovo čedo, rekao bih. Još jednom čestitke !
I ja se pridruzujem cestitkama![]()
Bookmarks sajtovi