ZMA, čestitke i sa moje strane, GP je stvarno prelep a cifer je kao što si sam napisao "lep kao upisan". Odlična čitljivost, mali broj prelepo odradjenih detalja, i veoma korisne funkcije za sve one koji dosta putuju = PUN POGODAK!![]()
ZMA, čestitke i sa moje strane, GP je stvarno prelep a cifer je kao što si sam napisao "lep kao upisan". Odlična čitljivost, mali broj prelepo odradjenih detalja, i veoma korisne funkcije za sve one koji dosta putuju = PUN POGODAK!![]()
Par dana sam u guzvi i propustim gomilu stvari!
zma - totalno sam odusevljen satom. Ovaj GP je prava umetnost, bez preterivanja! Kolekcija ti je san snova.
No time to lose
Хвала, владас!![]()
Izuzetan sat!
Lepa univerzalka,bravo Zma![]()
sat je ekstra......a marka priča za sebe,mnogi nisu ni čuli za nju,ali to su ekstra satovi.....bravo zma.........inače da ti malo prkosim ja imam staru univerzalku automatik sa mikro rotorom u čeliku.....
.....ali tvoja je veće,moja je 35 milimetara u prečniku.....
......tvoj mehanizam bi trebalo ovako da izgleda tu imaš sve podatke....
bidfun-db Archive: Watch Movements: Universal 260
a ovako moj....
bidfun-db Archive: Watch Movements: Universal 1-68
LEMI
hvala gospodo, hvala!Lemi, ovak moj je automatik a ti si mi poslao navijaca...kad ga otvorim postavljam fotografije!
![]()
Zma izbaci ti jos nesto,imas ti u dzepovima 100 % jos nekog keca![]()
next year at this time I'll be a millionaire
Stvarno lep i elegantan Universal![]()
Postovanje! Evo primeraka koji idu na "generalku" kao "drugovi clanovi" moje kolekcije! Amfibija "ministarka" 710 i 2 Vimpela iz 1963 godine!Stvarno lepi primerci sovjetske casovnicarske industrije!!!
Ova "ministarka" je moja omiljena amfibija i cekao sam da mi naleti skoro 2 godine!
Ne znam koliko je "matora", nisam uspeo da nadjem ovaj podatak.
Vimpel, sat koji je bio nagradjivan, negde 1963. godine u Lajpcigu. Izuzetno tanak i elegantan!!! Ko voli "zute" satove, prava stvar!!!Oba rade, jedino je mali problem ciferblat kod jednog. Verovatno cemo od dva sklapati jedan. To nece biti problem zato sto su sve orginalni delovi! Mislim da sam negde nasao informaciju da je ovaj mehanizam bio premerak za neke Zenith satove.
Postovanje!![]()
Poslednja ispravka: zma (18.2.2013. u 15:40)
Bookmarks sajtovi